News

Cum arată roşiile româneşti cumpărate din piaţă. Acuze dure la adresa legumicultorilor: “Fără seminţe, pline de gelatină, aproape că sunt bălegar”

03.06.2020 | 14:30
Roșiile românești, subiect de ceartă între fermieri și cumpărători. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat a lansat mai multe acuze dure la adresa legumicultorilor pe un grup format pe o rețea de socializare, grup în care fermierii români s-au strâns și discută problemele pe care le au. Astfel, Aurel Lazăr nu a ezitat și le-a cerut socoteală acestora pentru produsul pe care l-a cumpărat.

Acuze dure la adresa legumicultorilor!

Mai exact, discutăm despre roșiile pe care bărbatul le-a luat din două locuri diferite. Prima oară a mers într-un supermarket de unde a achiziționat roșii produse în Turcia. După care s-a dus în piață și a cumpărat roșii românești de la țărani.

ADVERTISEMENT

Nu mică i-a fost mirarea acestuia când la degustare lucrurile au stat total diferit față de cum se aștepta. „Roșia din stânga este din Tucia, cumpărată din supermarket. După cum se vede are multe semințe și are chiar și gust”, a scris bărbatul care a continuat pe un ton mult mai acid.

Cum arată o roșie românească achiziționată din piață

„Cea din dreapta este vestita roșie cu moț, românească și cumpărată de la țărani din piață. Fără semințe, plină de gelatină, cumpărată de ieri și aproape că e bălegar și sigur e plină de chimicale. Trăiască legumicultorii români”, a mai scris acesta.

ADVERTISEMENT

Postarea bărbatului a strâns câteva sute de comentarii și zeci de distribuiri. „În sfârșit cineva care are curajul să le spună acestor bișnițari că ne omoară. Nu o dată am venit de la piață cu niște roșii care au devenit o balegă în farfurie. Ce naiba băgați în ele, fraților?”, a scris un alt utilizator dezamăgit de produsele achiziționate de la fermieri.

„Roșiile luate din piață au un miros atât de frumos, atât de puternic, după care încremenești. N-au pic de gust, n-au nimic, despre ce vorbim. Cum e posibil așa ceva? Păi la țăranii români, ăia care nu ies pe piață cu roșiile când e încă zăpadă afară, planta abia începe să aibă frunze sau flori. Ăștia ies cu ele la piață deja și voi că întrebați ce bagă în ele? De toate”, a mai spus un altul.

ADVERTISEMENT

„Nu o dată am pățit și eu la fel. Știm să dăm vina pe bișnițari, pe samsari, pe piețari, pe toți. Dar, de fapt, noi băgăm numai nemernicii în roșiile astea. Avem copii acasă, sunteți nebuni la cap? Ce bine ar fi să știm cu toții ce e voie și ce nu e voie să se dea la plantele astea”, a scris și o femeie.

Nu toată lumea a fost de acord cu postarea bărbatului. Fermierii i-au atras atenția acestuia că greșește și l-au trimis să cumpere în continuare de la supermarketuri. „Ai făcut o poză pe o hârtie ca să faci reclamă. Altceva nu cred că ai vrut de la postarea asta”, i-a transmis un bărbat.

ADVERTISEMENT

Interesant este că după câteva ore de la apariția postării, aceasta a fost ștearsă.