Life

Cum arată și cât valorează garajul auto a lui Dorian Popa. Care este cea mai scumpă mașină a artistului

Cum arată și cât valorează garajul auto a lui Dorian Popa. Care este cea mai scumpă mașină pe care o deține celebrul artist.
05.05.2023 | 18:26
Cum arata si cat valoreaza garajul auto a lui Dorian Popa Care este cea mai scumpa masina a artistului
Cum arată și cât valorează garajul auto a lui Dorian Popa. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Cum arată și cât valorează garajul auto a lui Dorian Popa. Artistul are o pasiune pentru mașini, pe care a arătat-o în repetate rânduri cu investițiile sale.

Cum arată și cât valorează garajul auto a lui Dorian Popa

Dorian Popa este un împătimit al mașinilor de lux. Iată cum arată și cât valorează, de fapt, garajul auto al acestuia după ani de investiții. Care este cea mai scumpă mașină pe care o deține acesta.

ADVERTISEMENT

Colecția de mașini a lui Dorian Popa a costat până în acest moment 600.000 de euro. Dorian Popa are numai autovehicule de lux în care a investit această sumă impresionantă de bani.

De această dată, artistul a decis să le arate fanilor săi cum arată colecția lui de mașini într-un clip video postat pe canalul său de YouTube.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa are trei mașini, dar acestea valorează o mică avere. Acesta are un Lamborghini de 300.000 de euro, cea mai scumpă și un Mercedes de 180.0000 de euro. Artistul mai are o altă mașină de lux cu care se deplasează la concerte care costă circa 100000 de euro, tot Mercedes.

„Vă vorbeam de mini-flota noastră. 300.000 de euro la stânga, apoi vreo 180.000 de euro la dreapta și asta mică încă vreo 100.000 și ceva de euro, deci ne ducem spre 600.000 de euro”, a transmis Dorian Popa, pe vlogul lui.

ADVERTISEMENT
Dorian Popa și mașinile lui
Cum arată și cât valorează garajul auto a lui Dorian Popa. Foto Captură Youtube

Dorian Popa, declarații despre iubirea de mașini. Cea mai nouă „bijuterie” din garajul auto

Dorian Popa a mărturisit că își găsește fericirea în mașini. Acesta și-a îndeplinit anul trecut și visul de a avea un Lamborghini și chiar a avut parte de o excursie exclusivistă la fabrica din Italia pentru a-și ridica mașina.

Deși a mărturisit că ar fi preferat să investească banii în proiectul său rezidențial, a vrut să se răsfețe și cu o mașină de lux. „Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul.

ADVERTISEMENT

Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracanul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place”, a mai explicat cântărețul.

ADVERTISEMENT
Tags: