Life

Dorian Popa, pe lista exclusivistă de la Lamborghini! Ce invitație de lux a primit: „Cadou de 10.000 de euro”

Dorian Popa, pe lista exclusivistă de la Lamborghini! A primit o invitație de lux pentru a merge în Italia, un cadou de 10.000 de euro.
13.01.2023 | 21:11
Dorian Popa pe lista exclusivista de la Lamborghini Ce invitatie de lux a primit Cadou de 10000 de euro
Dorian Popa, pe lista exclusivistă de la Lamborghini! Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Dorian Popa s-a lăudat pe rețelele de socializare cu ultima sa ispravă! Artistul a primit o invitație exclusivistă de la una dintre cele mai importante companii de mașini de lux, Lamborghini.

Dorian Popa, pe lista exclusivistă de la Lamborghini! A fost invitat în Italia

Dorian Popa a povestit că a fost invitat de Lamborghini să meargă în Italia pentru a merge să-și vadă mașina cumpărată de la ei.

ADVERTISEMENT

Întreaga călătorie este un cadou din partea reprezentanței, după cum a mărturisit artistul la Playtech, iar costul acestui cadou este de 10.000 de euro.

Mai mult, Dorian Popa a spus că celebra firmă nu primește pe oricine pe această listă exclusivistă care include și o vizită la prima fabrică din istorie a mașinilor de lux.

ADVERTISEMENT

„Îmi plătesc ei tot, deplasare și cazare. Este un cadou din partea lor, de 10.000 de euro, a reprezentanței, nu primesc orice client, e un pachet prin care îți oferă cadou o vizită la prima fabrică Lamborghini din istorie și dezvelirea mașinii de satinul negru, în primul show Lamborghini”, a declarat Dorian Popa pentru Playtech.

Dorian Popa a plătit aproape 300.000 de euro pentru mașina sa marca Lamborghini, după care a trebuit să aștepte șase luni pentru a fi gata.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa are afaceri de succes

Chiar dacă a plătit enorm pentru mașina sa, Dorian Popa chiar nu se poate plânge la capitolul bani pentru că afacerile îi merg foarte bine.

Acesta are propriul său domeniu rezidențial, iar o singură locuință se vinde cu nu mai puțin de 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artistul are planuri mari și vrea să mai facă și alte construcții și să aibă propriul său cartier.

„Am mai vândut o casă, e a treia din cele șase pe care am dat-o. Prețul unei case e de 200.000 de euro.

Mai am un teren pentru încă două vile și mai cumpăr altul de încă patru, tot lângă mine. Vreau să am cartierul meu, să mă împânzească”, a povestit Dorian Popa.

ADVERTISEMENT
Tags: