Life

Cum arată și ce face acum Lorelei Bratu, fosta concurentă Asia Express? “N-am dat niciodată un pas înapoi”

Lorelei Bratu a făcut echipă cu Mihai Zarug în cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express. Concurenta care a făcut senzație în cadrul show-ului a făcut dezvăluiri despre viața ei.
09.05.2022 | 16:05
Cum arata si ce face acum Lorelei Bratu fosta concurenta Asia Express Nam dat niciodata un pas inapoi
Lorelei Bratu a făcut dezvăluiri despre viața sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lorelei Bratu a făcut echipă cu Mihai Zarug în sezonul 4 al emisiunii Asia Express și a fost una dintre cele mai iubite concurente ale show-ului. Cunoscutul model a făcut dezvăluiri despre viața ei și a spus ce loc de pe glob ar alege dacă ar trebui să se mute din țară.

Unde s-ar muta Lorelei Bratu, de la Asia Express, dacă ar trebui să plece din România

Lorelei Bratu este unul dintre cele mai iubite modele plus-size din România și fostă concurentă a show-ului Asia Express. Recent, ea a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre modul în care decurge viața sa în acest moment.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Zarug a dezvăluit că în prezent este într-o relație fericită, dar că nu-și dorește să dea mai multe detalii. Mai mult, frumoasa șatenă a spus unde s-ar muta dacă ar trebui să plece din România, cu toate că nu plănuiește ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat.

Lorelei Bratu Asia Express sezonul 4
Lorelei Bratu a fost concurentă Asia Express.
Foto: captură Pro TV

„Nu m-am gândit niciodată la asta. Cred că undeva în Italia, într-un sătuc, într-o căsuță aproape de mare, așa m-aș vedea. Cu toate prietenele mele, cu partenerul meu de viață în momentul ăla.

ADVERTISEMENT

E foarte bună viața mea sentimentală, nu vorbesc în general despre ea pentru că mi se pare că niște lucruri trebuie să rămână ale tale și să te bucuri de ele”, a spus Lorelei Bratu pentru Antena Stars.

Ce înseamnă fericirea pentru Lorelei Bratu și cum face față momentelor grele?

Întrebată dacă este fericită, fosta concurentă Asia Express a dezvăluit că, pentru ea, fericirea este suma unor momente. Totodată, Lorelei a explicat că pentru a avea succes este nevoie să crezi în tine și să nu te lași descurajat.

ADVERTISEMENT

Modelul a dezvăluit că a avut momente în care a eșuat, dar că nu s-a lăsat înfrântă de obstacolele care s-au ivit în calea sa.

„Cred că fericirea nu e ceva ce vine, o iei în buzunar și pleci ce ea. Cred că e ceva la care lucrezi tot timpul și e formată din niște momente.

ADVERTISEMENT

Cred că este foarte important să crezi foarte tare în tine, că poți. Chiar dacă ți se pare că nu ești foarte bună, să nu te critici foarte tare și să crezi foarte tare în ce vrei să faci și în tine, să nu te abați…O să fie tot timpul tot felul de hopuri. O să ți se pară că e greu, că e sfârșitul lumii.

N-am dat niciodată un pas înapoi. Cred că în viața fiecărui om există refuzuri, important este să nu te demotivezi. Dacă ai primit un refuz în seara asta, te duci acasă, plângi și mâine o iei de la capăt. Ți-aduci aminte cine ești și pornești la drum”, a dezvăluit Lorelei Bratu.

„Susțin fără dar și poate femeile”

Fosta concurentă Asia Express nu și-a dorit să ofere detalii despre planurile sale de viitor, motivând că este superstițioasă.

„Măi, nu pot să ți le zic. Sunt un pic superstițioasă. Nu vorbesc despre planuri, cred în mine și cred în ele, dar mi se pare că dacă le zici se poate să nu se întâmple”, a declarat Lorelei.

De asemenea, în contextul dezvăluirilor actriței Viorica Vodă de la Premiile Gopo, în care a spus că s-a confruntat cu hărțuirea sexuală, Lorelei Bratu susține că femeile trebuie să vorbească despre ceea ce au trăit și că este o problemă identificată în mai multe industrii.

„Am o părere foarte bună în a vorbi despre asta. Da, mi se pare că e o problemă și în industria asta artistică, muzicală. Susțin fără doar și poate femeile să vorbească despre asta”, a afirmat fosta concurentă Asia Express.

ADVERTISEMENT