Life

Cum arată și cine este soția lui Mihai Gâdea – Foto

04.06.2020 | 14:15
Cum arata si cine este sotia lui Mihai Gadea  Foto
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri și au împreună o fată care se apropie de majorat, Karina Maisha. Jumătatea realizatorului tv este de profesie sociolog, iar în timpul liber practică atletismul, înotul și ciclismul.

Cum arată soția lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea, directorul Antena 3, este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de către telespectatorii postului de televiziune pe care îl conduce, dar cu viața personală a fost mereu foarte discret.

ADVERTISEMENT

Este căsătorit cu Agatha Kundri,  de profesie sociolog, care lucrează la o grădiniță pe care o deține împreună cu sora sa, Memete Naomi. Cei doi au împreună o fată, Karina Maisha, care anul acesta, în luna august, va împlini 18 ani.

Agatha Gâdea, sotie Mihai Gâdea
Cum arată și cine este soția lui Mihai Gâdea

Se pare că adolescenta este pasionată de muzică și fotografie, dar i-ar plăcea mai mult să devină cântăreață.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul realizator de la Antena 3 a reușit, de-a lungul anilor, să-și țină familia departe de ochii presei, însă fata lui a ajuns deja în atenia publicului, după ce a înregistrat cele două coveruri cărora le-a făcut și videoclipuri.

Este doctorand în istorie

S-a născut pe 10 ianuarie 1977 în București. Între anii 2002 – 2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004 și 2005 a realizat programe tv la Antena 1. Actualmente este directorul posturilor de televiziune Antena 2 și Antena 3.

ADVERTISEMENT

În 1999 a devenit doctorand în istorie, Institutul de studii istorice Nicolae Iorga”, cu lucrarea Ionel Brătianu și epoca sa.

A absolvit Facultatea de Teologie Adventistă în anul 2000. Între anii 2002–2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004–2005 a realizat programe tv la Antena 1.

ADVERTISEMENT