Life

Cum arată și cu ce se ocupă fratele prezentatoarei Andreea Marin. Tânărul nu este persoană publică

Cum arată și ce face singurul frate al Andreei Marin. Bărbatul nu dorește să apară în lumina reflectoarelor și este discret.
21.10.2022 | 20:02
Cum arata si cu ce se ocupa fratele prezentatoarei Andreea Marin Tanarul nu este persoana publica
Cum arată și ce face singurul frate al Andreei Marin. Bărbatul nu dorește să apară în lumina reflectoarelor. Sursa foto: Instagram / viva.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată și cu ce se ocupă fratele cunoscutei prezentatoare de la Surprize, surprize. Tânărul nu este persoană publică și a venit pe lume în timpul celui de-al doilea mariaj al regretatului său tată, Dan Marin.

Cum arată și ce face singurul frate al Andreei Marin. Bărbatul nu dorește să apară în lumina reflectoarelor

Andreea Marin este persoană publică de foarte mulți ani, însă foarte puțini știu că vedeta mai are o soră pe nume Cristina Chiser și un frate vitreg, Ionuț. Bărbatul este rodul iubirii dintre Dan Marin și Elena, a doua soție a acestuia.

ADVERTISEMENT

Tânărul a picat examenul de bacalaureat, după ce a luat o notă extrem de mică la fizică. Conform viva.ro, fratele mai mic al prezentatoarei TV locuiește în Iași, acolo unde a absolvit, în 2012, Facultatea de Construcții și Instalații.

În urmă cu mai bine de 3 ani s-a însurat cu aleasa inimii sale, o tânără care a terminat Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. Aceasta poartă același prenume ca fosta soție a lui Ștefan Bănică. După nuntă tânăra a luat numele partenerului.

ADVERTISEMENT

Mai exact, se numește Andreea Marin, la fel ca celebra moderatoare a emisiunii Surprize, surprize. Are tatuaje pe piept și pe picioare, lucru observat la ceremonia din 2019 datorită rochiei sale de mireasă.

Ionuț a fost la fel de nonconformist ca iubita sa și a îmbrăcat la nuntă un costum albastru, pantaloni bleumarin, după cum se poate observa din imaginile distribuite pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ionuț Marin, probleme cu legea. A lovit cu cameraman

Ionuț Marin a avut probleme cu legea pentru că a lovit un cameraman la priveghiul tatălui său. Se întâmpla în 2016 pentru că-și dorea discreție și intimitate în ziua în care și-a condus figura paternă pe ultimul drum.

Oamenii legii au deschis o anchetă după ce jurnalistul a depus plângere penală. Așa a ajuns fratele Andreei Marin să fie chemat la Poliție pentru declarații. Pedeapsa prevăzută pentru această infracțiune pleacă de la amendă și poate ajunge la ani buni de închisoare, în funcție de gravitatea rănilor.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, nici sora mai mică a Andreei Marin nu este persoană publică și nu dorește să apară pe sticlă. Este căsătorită și are doi copii, o fată și un băiat.

ADVERTISEMENT