Life

Emoții pentru Andreea Marin! Fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică Jr. a început liceul: „Am fată mare”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, a început o nouă etapă în viața ei: liceul. Violeta Bănică i-a provocat mari emoții mamei sale, care a însoțit-o în prima zi de școală.
31.08.2022 | 07:09
Emotii pentru Andreea Marin Fiica vedetei si a lui Stefan Banica Jr a inceput liceul Am fata mare
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, a început liceul. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a trecut prin emoții mari. Fiica acesteia și a lui Ștefan Bănică a început liceul!

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, a început liceul

Andreea Marin este o mamă mândră. Fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. a început o nouă etapă în viața ei, motiv de mari emoții pentru vedeta TV.

ADVERTISEMENT

Violeta Bănică a început liceul, iar mama sa a imortalizat imaginea de la începutul anului școlar. De altfel, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că încă de când Violeta a mers pentru prima dată la școală a vrut să facă poze, pentru a avea amintiri.

La fel s-a întâmplat în fiecare an, iar acum fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. a început o nouă etapă din viața sa, la liceu, moment sărbătorit cu o imagine care să le servească drept amintire peste ani.

ADVERTISEMENT

Emoțiile au cuprins-o pe Andreea Marin când și-a dat seama că de la fetița ei „de o șchioapă”, Violeta Bănică a ajuns acum o adevărată domnișoară, pregătită pentru noile experiențe și informații pe care le oferă liceul.

Andreea Marin, emoții pentru fiica sa în prima zi de liceu

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a ajuns la concluzia că acum are „o fată mare” și că mai sunt doar câteva imagini din curtea școlii care o despart de fiica ei de momentul absolvirii liceului și de începerea facultății.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a mărturisit câte emoții și lacrimi de fericire a avut în ziua în care fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. a început liceul.

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii.

ADVERTISEMENT

Evit să o numesc “liceu” acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede…

Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT