Life

Cum arată Simona Gheorghe în costum de baie, la 45 de ani. S-a fotografiat în vacanță și a publicat imaginile pe internet

Aflată în vacanța, Simona Gherghe s-a fotografiat în costum de baie și a publicat imaginile pe internet. Cum arată vedeta?
09.08.2023 | 19:48
Cum arata Simona Gheorghe in costum de baie la 45 de ani Sa fotografiat in vacanta si a publicat imaginile pe internet
Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 45 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe se află în aceste momente în vacanță împreună cu familia sa și se bucură de concediu pe plajele însorite din Grecia. Vedeta nu a ezitat să se pozeze în costum de baie și să public imaginile pe interrnet.

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 45 de ani

După a încheiat ultimul sezon al emisiunii Mireasă, dar și podcast-ul destinat părinților, Simona Gherghe și-a luat întreaga familie și a plecat într-o binemeritată vacanță. Vedeta Antena Stars a petrecut mai întâi câteva zile în Turcia.

ADVERTISEMENT

După aceea, s-a mutat pe plajele cu mult soare din Grecia. Astfel, prezentatoarea show-ului matrimonial își încarcă bateriile pentru a reveni din concediu cu forțe proaspete, dar nu uită de oamenii care o îndrăgesc.

În mediul online, îi ține la curent cu toate noutățile din viața sa. Astfel, recent, Simona Gherghe a publicat în mediul online mai multe imagini de la plajă. Chiar dacă a trecut de 45 de ani și a fost însărcinată de două ori, vedeta nu se teme să pozeze în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Ea s-a fotografiat de jos, privind către soare și zâmbind larg. Totodată, Simona Gherghe a împărtășit cu fanii și o ipostază emoționantă, în care își ține ambii copii de mână, în mare, admirând peisajul.

simona gherghe costum de baie grecia copii umbrelă
Imaginile publicate de Simona Gherghe în mediul online.
Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

 De ce au ales să meargă în Turcia

În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe a dat câteva detalii despre vacanța din Turcia și a explicat cum au ales ea și soțul său destinația. Responsabili au fost cei mici, care s-au îndrăgostit de locul de poveste anul trecut.

ADVERTISEMENT

Și-au dorit să revină, astfel că părinții, care fac totul pentru fericirea lor, nu îi puteau refuza. „Atât de mult le-a plăcut copiilor în Turcia, anul trecut, în acel hotel aflat într-o rezervație naturală din Side. Ți-au dorit să mergem și anul acesta. Și am fost.

O săptămână de joacă și bălăceală, somn, mâncare bună și proaspătă. Am mers chiar în săptămâna aceea cu temperaturi de foc. Dar, pentru că resortul e într-o pădure, totul a fost suportabil.

ADVERTISEMENT

Și da, fără țânțari, dacă puteți crede… E al doilea an când venim aici și copiii deja ne întreabă când ne întoarcem”, a spus Simona Gherghe în mediul online despre modul în care și-au ales destinația de vacanță.

ADVERTISEMENT