Life

„Aceasta a fost ultima ediție”. Simona Gherghe a împărtășit vestea cu toți fanii ei

Vestea oferită de Simona Gherghe la scurt timp după încheierea sezonului șapte al emisiunii Mireasa. Despre ce este vorba?
19.07.2023 | 18:55
Aceasta a fost ultima editie Simona Gherghe a impartasit vestea cu toti fanii ei
Anunțul important făcut de Simona Gherghe. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a avut un anunț important pentru fani. După ce sezonul șapte al emisiunii Mireasa s-a încheiat, un alt proiect drag al vedetei de la Antena 1 a ajuns la final. Despre ce este vorba.

Ce proiect important pentru Simona Gherghe a ajuns la final

În urmă cu mai bine de o săptămână, încă un sezon al emisiunii Mireasa s-a încheiat. Marea finală a fost una încărcată de emoții, iar câștigători au fost declarați Maria și Antonia, spre bucuria celor care i-au votat. 

ADVERTISEMENT

Astfel că, în prezent, Simona Gherghe se bucură de o binemeritată vacanță, pentru că nu doar filmările pentru Antena 1 s-au încheiat. Moderatoarea a decis să ia o pauză și de la proiectul său de suflet, podcast-ul Părinți CuMinți.

Pentru a se putea bucura de timpul petrecut cu cei dragi, vedeta a pus stop interviurilor și a anunțat acest lucru odată cu lansarea ultimului episod, în care le-a avut invitate pe Urania Cremene și Oana Moraru.

ADVERTISEMENT

Înainte de a-și lua la revedere de la urmăritorii săi, a adus în discuție un subiect de interes pentru multe persoane, și anume cum trebuie crescuți copiii pentru a deveni adulți independenți. Totuși, fanii nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că nu este vorba despre o decizie definitivă.

„Aceasta a fost ultima ediție a podcastului, una de colecție. Ne revedem în septembrie”, a afirmat Simona Gherghe pe Instagram despre finalul podcast-ului Părinți CuMinți, conform cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Când începe noul sezon al emisiunii Mireasa

Astfel, Simona Gherghe nu va lipsi prea mult timp din casele celor care o îndrăgesc. Dacă de la începutul toamnei dă drumul unei alte serii educative pentru părinți, la finalul lunii august, vedeta Antena 1 dă startul unui nou sezon al emisiunii Mireasa.

Vestea a oferit-o chiar ea, în timpul marii finale de pe 10 iulie 2023. „Sunt multe mame care s-au înscris. Pe 28 august ne întoarcem cu sezonul al optulea. Mireasa: Iubire Infinită. E un anunț oficial!

ADVERTISEMENT

Pe 28 august să știți că ne întoarcem la Antena 1. Gata! V-am dat detaliile!”, a anunțat atunci Simona Gherghe. Până atunci, telespectatorii pot urmări un alt proiect Antena 1: Provocarea destinului. 

ADVERTISEMENT