Life

Cum arată soacra Getei Sterp. Sora lui Culiță i-a trimis un mesaj special de ziua ei de naștere

Ce soacră tânără și frumoasă are Geta Sterp! Sora lui Culiță i-a făcut o dedicație specială cu ocazia zilei sale de naștere.
13.03.2024 | 18:52
Cum arata soacra Getei Sterp Sora lui Culita ia trimis un mesaj special de ziua ei de nastere
Cum arată soacra Getuței Sterp. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Geta Sterp i-a făcut o urare deosebită soacrei sale cu ocazia zilei sale de naștere. Sora celebrului manelist a publicat o imagine în care apare alături de mama soțului său și le-a arătat tuturor cât de frumoasă este aceasta.

Geta Sterp, urare specială pentru soacra sa

Getuța Sterp s-a căsătorit, spun unii, la o vârstă fragedă. Tânăra și-a întemeiat o familie la numai 24 de ani și le demonstrează tuturor că nu a greșit și că este fericită cu viața pe care și-a ales-o.

ADVERTISEMENT

Ea provine dintr-o familie numeroasă, este obișnuită cu munca și nu se dă deoparte atunci când vine vorba de activitățile dintr-o gospodărie. Cel mai probabil, acest lucru ca părinții lui Sebastian să o privească cu ochi buni.

De aceea, acum Geta Sterp se înțelege bine atât cu frații și mama sa, dar și cu rudele soțului său. Iar de  ziua de naștere a soacrei sale, tânăra i-a făcut o urare specială femeii.

ADVERTISEMENT

Astfel că, sora manelistului a publicat în mediul online o fotografie în care apare alături de femeia care i-a dat viață soțului său și s-a lăudat cu aceasta. Într-adevăr, Sebastian are o mamă tânără și foarte frumoasă.

„La mulți ani, mama soacră! Să fiți sănătoasă și la fel de frumoasă!”, a fost mesajul transmis de Getuța Sterp pe contul său de Instagram, cu care a demonstrat că se înțelege bine cu aceasta.

ADVERTISEMENT
Getuța Sterp soacră
Imaginea publicată în mediul online de Geta.
Sursa foto: Instagram

Dezvăluirile pe care i le-a făcut surorii sale

De altfel, într-o discuție pe care a avut-o cu sora sa, și care a fost făcută publică, Geta Sterp a vorbit despre relația pe care o are cu familia lui Sebastian. Ileana a întrebat-o dacă soacra nu-i impune să stea mai mult pe acasă.

„Pe tine nu te sună soacră-ta? Nu-ți spune: ‘Hai, mișcă-te odată’?”, a întrebat Ileana Sterp. Getuța a dezvăluit nu doar că nu se întâmplă asta, dar că obișnuiește să meargă des în casa mamei sale și să rămână acolo.

ADVERTISEMENT

„Momentan, nu face de-astea. Sunt foarte ok. Mă întreabă, soro, unii și alții cum e la socri. Sunt foarte cumsecade, dar știi care e chestia? Toată ziua mă duc și pe la mama și mai merg și dorm și pe acasă, nu e ca și cum am plecat la sute de kilometri”, a dezvăluit Geta Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: