Life

După aproape un an de la căsătorie, Geta Sterp a făcut anunțul: ”Să le ai pe amândouă este o binecuvântare”

După câteva luni de la nuntă, Geta Sterp vine cu o veste bună. Mesajul transmis în online de sora mai mică a lui Culiță Sterp.
21.07.2023 | 14:39
Dupa aproape un an de la casatorie Geta Sterp a facut anuntul Sa le ai pe amandoua este o binecuvantare
După câteva luni de la nuntă, Geta Sterp vine cu o veste bună. Mesajul transmis în online de sora mai mică a lui Culiță Sterp. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

La nici un an de la căsătorie, Geta Sterp a făcut anunțul. „Să le ai pe amândouă este o binecuvântare”, este o parte din postarea care a ajuns la inimile celor care o urmăresc și o apreciază enorm pentru felul său de a fi.

După câteva luni de la nuntă, Geta Sterp vine cu o veste bună. Mesajul transmis în online de sora mai mică a lui Culiță Sterp

După câteva luni de la nuntă, Geta Sterp vine cu o veste bună. Mesajul transmis în online de sora mai mică a lui Culiță Sterp i-a impresionat pe internauți. Aceștia i-au lăsat tinerei numeroase comentarii frumoase.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a făcut ceremonia cu partenerul de viață în octombrie 2022, Sebastian fiind bărbatul care îi aduce fericire și împlinire zi de zi. Acest lucru este evidențiat cu fiecare postare pe care o face în social media.

„Să ai la cine să mergi se numește acasă. Să ai pe cine să iubești înseamnă că ai o familie. Iar să le ai pe amândouă este o binecuvântare”, a scris tânăra pe Instagram. Cuvintele sale au adunat peste 25.500 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Ce frumoși sunteți! Fiți binecuvântați!”, „Doamne, atât sunteți de speciali, frumoși foc”, „Sunteți foarte frumoși la chip și la suflet, așa să fiți mereu”, „O familie foarte frumoasă. Să fiți sănătoși și fericiți împreună”.

„Ești norocoasă, ai o familie frumoasă care te iubește”, „Sunteți superbi” sau „Prea superbi sunteți”, sunt o parte din mesajele primite de Geta Sterp pe rețelele de socializare de la internauți.

ADVERTISEMENT

Cine este soțul Getei Sterp, Sebastian Crăciunescu

Geta Sterp este căsătorită de mai bine de jumătate de an cu Sebastian Crăciunescu, un tânăr cu care formează un cuplu de ceva vreme. Cei doi au făcut nunta la 4 ani de când s-au întâlnit pentru prima oară.

Sora mai mică a lui Culiță și a lui Iancu Sterp a avut mari emoții în ziua cea mare, care s-a desfășurat conform tradițiilor din zona Hațegului. De la eveniment nu a lipsit vornicul care a condus nunta îndrăgostiților.

ADVERTISEMENT

De atunci și până în prezent tânăra și partenerul de viață sunt de nedespărțit. Geta Sterp și Sebastian nu ezită să-și facă declarații de dragoste în fața oamenilor și în public, încă o dovadă în plus că iubirea lor este mare.

ADVERTISEMENT