ADVERTISEMENT
Life

Cum arată sora lui Mihai Gâdea plecată de 25 de ani din țară!

Autor: Bogdan Solomon | 04.09.2020 | 15:12
Cum arată sora lui Mihai Gâdea plecată de 25 de ani din țară!
Mihai Gâdea și-a revăzut sora plecată de 25 de ani în Spania. S-a întâmplat în direct la TV. Sursa foto: Antena 3

Este capabil să „țină în frâu” cele mai încinse dispute între politicieni, dar îl copleșesc emoțiile în momentul în care își revede sora mai mică și aproape că nu mai ține cont de faptul că momentul este urmărit de milioane de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ne mire acest lucru, având în vedere că femeia este plecată de peste 25 de ani în Spania și ajunge extrem de rar pe meleagurile natale. S-a întâmplat chiar în ediția de joi a emisiunii sale, Sinteza Zilei, când aceasta s-a gândit să îi facă o surpriză.

Și ce emoționantă a fost clipa în care Emi, așa cum o alintă jurnalistul, a intrat în direct pentru mult așteptata revedere. Mai apoi, a povestit că autoritățile iberice au impus reguli stricte în contextul răspândirii noului coronavirus, mai ales că noul an școlar începe săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, emoționat în direct la TV. Sora plecată de 25 de ani în Spania i-a făcut o surpriză

Ea e Emi. Ce frumoasă ești! Te pup. Emi și Gabi au doi copii. Noah e identică Emi la vârsta ei și Mateo, nu știu pentru ce motive, cred că așa arătam eu când eram mic. Ei sunt parte din familia mea și locuiesc la Madrid.

Când am rugat-o pe Emi să vorbească la emisiunea mea, mi-a zis că nu mai vorbește, mai ales că ei stau în Spania de aproximativ 25 de ani. Sunt foarte fericit cu toată familia mea, am crescut într-o familie fericită.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat ca mulți dintre ai noștri să locuiască în Spania de mulți, mulți ani de zile. Fiind cea mai mică din familie, toată lumea o adoră. Eu sunt foarte recunoscător. Te iubesc infinit!”, a spus Mihai Gâdea în introducerea dialogului cu sora mai mică.

Emi, sora mai mică a lui Mihai Gâdea. Sursa foto: Captură Antena 3
Emi, sora mai mică a lui Mihai Gâdea. Sursa foto: Captură Antena 3

Reguli stricte în Spania pe fondul răspândirii noului coronavirus

E adevărat că până acum o săptămână nu se știa nimic oficial. Ministerul Educației a spus cum o să fie întoarcerea la școală. Fiecare școală a făcut propriul protocol și a anunțat părinții. Am primi email de la școală spunându-ne toate măsurile care s-au luat.

ADVERTISEMENT

Copiii încep școala marți. Avem niște indicații stricte, circuitele pe care trebuie să le facă fiecare copil ca să ajungă la clasa lui. Vor merge cu viziere, se vor spăla foarte mult pe mâini, au un orar fix. Gel dezinfectant pe toate holurile școlii.

Când i-am zis fetei mele ce va face la școală, a zis că abia așteaptă. Școala ne-a cerut să avem încredere în copii. Ei vor învăța să se dezvețe de anumite lucruri pe care le făceau până acum.  Trebuie să aibă explicații, dar sunt sigură că se vor învăța. E un an cu lucruri neprevăzute.

ADVERTISEMENT

De la șase ani, copiii trebuie să poarte măști. Școala noastră are program să poarte și cei de trei ani să aibă măști, să se educe, vor vedea pe toată lumea cu măști la școală”, a povestit sora lui Mihai Gâdea în direct la Sinteza Zilei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!