Life

Cum arată sora mai mică a Irinei Fodor. Teodora este cu 11 ani mai mică decât prezentatoarea de la Asia Express

Cum arată sora mai mică a Irinei Fodor. Află cum se înțelege cu prezentatoarea Asia Express cu Teodora.
23.09.2021 | 22:50
Cum arată sora mai mică a Irinei Fodor. Teodora este cu 11 ani mai mică decât prezentatoarea de la Asia Express
Cum arată sora mai mică a Irinei Fodor. Cum se înțelege cu prezentatoarea Asia Express cu Teodora. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iată cum arată sora mai mică a Irinei Fodor! Teodora este cu 11 ani mai tânără decât prezentatoarea de la Asia Express 4 și seamănă foarte mult cu sora ei.

În vârstă de 22 de ani, Teodora este studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Cele două se înțeleg foarte bine, însă sora vedetei de la Antena 1 se ține departe de lumina reflectoarelor.

Cum arată sora mai mică a Irinei Fodor. Cum se înțelege cu prezentatoarea Asia Express cu Teodora

Cum arată sora mai mică a Irinei Fodor, cu 11 ani mai tânără decât prezentatoarea Asia Express. Teodora are 22 de ani și este studentă la Drept, în Capitală.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de sora ei, Teodora preferă să stea departe de lumea mondenă și se bucură de viața de studentă. Cele două sunt foarte apropiate.

„Acum este mai înaltă decât mine, mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot rămâne sora mai mică😜. 

ADVERTISEMENT

Așa că toate cele de mai sus se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă totul felul de chinuieli, ca atunci când eram doar niște copile.

Cine are surori sau frați mai mici, mâinile sus dacă vă manifestați la fel iubirea😂🤣, a scris Irina Fodor pe rețelele sociale, cu ceva timp în urmă, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Irina Fodor și sora ei, Teodora
Irina Fodor și sora ei, Teodora. Sursa foto: okmagazine.ro

Irina Fodor este înlocuitoarea Ginei Pistol în cadrul celui de-al patrulea sezon Asia Express. Iubita lui Smiley a născut în luna martie și a fost nevoită să stea în concediu câteva luni.

Soția lui Răzvan Fodor a fost foarte încântată să preia cârma emisiunii și s-a descurcat foarte bine în postura de prezentatoare a reality show-ului.

ADVERTISEMENT

Șatena a prezentat și sezonul nouă al emisiunii Chefi la Cuțite, pe care l-a preluat de la jumătate. Gina Pistol a ajutat-o pe vedetă să înțeleagă povestea fiecărui concurent și să intre rapid în ritm.

„Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele «interne» ale chefilor și să am atenția sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, spunea Irina Fodor în primăvara acestui an.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri