Life

Cum arată soția lui Jorge în costum de baie la 49 de ani. „Abia am convins-o să facă poza cu mine”

Jorge a publicat o imagine cu soția lui, Ramona în costum de baie și a ținut să le arate prietenilor virtuali cât de bine arată aceasta, în ciuda faptului că ea este mai mare cu 9 ani.
19.06.2022 | 21:19
Cum arata sotia lui Jorge in costum de baie la 49 de ani Abia am convinso sa faca poza cu mine
Jorge și soția lui, Ramona. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Jorge, în vârstă de 40 de ani, și soția lui Ramona, în vârstă de 49 de ani, se află în vacanță în Turcia, unde artistul își va serba ziua de naștere. Interpretul a publicat pe internet o fotografie în care ține să le arate oamenilor, cât de bine arată soția lui în costum de baie.

Soția lui Jorge arată de senzație în costum de baie

Soția lui Jorge, Ramona Prodea arată senzațional la vârsta pe care o are. Silueta de vis a primit numeroase aprecieri. Vedeta a ținut să precizeze că abia și-a convins soția să se lase fotografiată în costum de baie.

ADVERTISEMENT

„Abia am convins-o să facă poza cu mine în costum de baie”, a scris Jorge în dreptul imaginii de pe Facebook.

sotie jorge
Cât de bine arată Ramona, soția lui Jorge, în costum de baie. Sursa foto: Facebook.

Chiar dacă Ramona este mai mare decât el cu 9 ani, Jorge susține că acest aspect nu a fost niciodată un impediment între ei, dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere. Și după ani buni conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin”, a spus Jorge recent pentru Click.

Cei doi soți au împreună un băiețel, dar vedeta mai are o fată din căsnicia cu Alina Laufer. Însă și soția lui, Ramona, mai are o fată dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT

”Simți nevoia să te retragi un pic”

Jorge a dezvăluit că s-a schimbat în ultimii doi ani. Pandemia de coronavirus l-a învățat cât este de important să petreacă timpul cu cei dragi. Cântărețul crede că este necesar să faci lucruri care te ajută să te ridici, sfat oferit și copiilor săi.

Artistul poartă discuții motivaționale cu cei doi copii ai lui, David și Karina. Dacă băiețelul său este încă prea mic pentru a conștientiza anumite aspecte, fetița lui, Karina, în vârstă de 12 ani, l-a întrebat pe tatăl ei de ce întotdeauna ceea ce spune el, trebuie să conducă la o învățătură.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat simți nevoia să te retragi un pic și să apari din ce în ce mai rar pentru că… Toată nebunia care s-a întâmplat după pandemie, ne-a ajutat sa conștientizăm. Că este mult mai important să petrecem serile în familie sau să facem ceva care ne ajută să evoluam.

În primul rând, cititul e ceva care mă relaxează și mă ajută să evoluez, discuțiile cu soția, cu copiii. Și Karina mi-a zis de ce toate discuțiile cu mine trebuie să fie motivaționale”, a dezvăluit Jorge.

ADVERTISEMENT