News

Cum arată versiunea turcească a Dacia Logan. Costă 27.000 de euro

Versiunea turcească a Dacia Logan costă 27.000 de euro.
30.05.2021 | 17:20
Cum arata versiunea turceasca a Dacia Logan Costa 27000 de euro
Cum arată versiunea turcească a Dacia Logan. Costă 27.000 de euro. Foto: Facebook/autolatest
ADVERTISEMENT

Dacia Logan se vindea de multe vreme în Turcia sub numele de Renault Symbol.

De curând a fost lansată generația a treia a modelului de la Mioveni, iar responsabilii francezi au hotărât ca modelul să se numească Taliant, pe teritoriul Turciei, conform Adevărul.

Care este prețul de pornire pentru Renault Taliant

Foto: Facebook/The automobilist

Varianta cea mai dotată a modelului Renault Taliant poate fi deja achiziționată în Turcia și are preţul de pornire de pornire de aproape 20.000 de euro. În funcție de opțiunile alese, prețul poate urca la 27.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Renault Taliant are faruri noi. Au fost redesenate grila radiatorului, barele de protecţie, capota, precum şi aripile.

La interior, versiunea turcească Dacia Logan are volan redesenat şi alte guri de aerisire, iar planşa de bord este lucioasă.

ADVERTISEMENT

La fel ca şi în cazul Daciei Logan, Taliant are la bază platformă tehnică modulară CMF-B. Deşi aceasta este modulară şi permite modificări în dimensiuni, Taliant este identic în acest sens cu Logan, având în lungime 4,396 mm şi un ampatament de 2,649 mm, iar asta chiar şi în ciuda elementelor de caroserie profund restilizate, conform Adevărul.

Ce caractersistici are versiunea turcească Dacia Logan

Foto: Adevarul/ Renault.com.fr.

Sub capota modelului Renaul Taliant se poate regăsi motorul pe benzină aspirat natural 1.0 SCe cu 65 CP şi cutie manuală cu 6 trepte.

ADVERTISEMENT

Versiunea care poate fi găsită în Turcia are nevoie de 17 secunde pentru a ajunge la 100 km/h.

În schimb, varianta turbo 1.0 TCe, cu 90 CP la activ, cuplat şa o cutie manuală cu 6 trepte atinge suta în 11,7 secunde.

Dacă modelul este cuplat o cutie cu variaţie continuă, disponibilă opţional, atunci viteza de 100 km/h se va atinge în 13,9 secunde.

ADVERTISEMENT

În schimbul motoarelor diesel este oferit propulsorul turbo de 1.0 litri, alimentat cu gaz, ce oferă 100 CP, cuplat exclusiv la cutia manuală cu 6 trepte.

ADVERTISEMENT
Tags: