Life

Cum arată Viorel Lis după doi ani de absență din spațiul public. Ce probleme de sănătate are fostul primar

Cum arată Viorel Lis după doi ani de absență din spațiul public. FANATIK vă spune ce probleme de sănătate are fostul primar
03.07.2021 | 17:46
Cum arata Viorel Lis dupa doi ani de absenta din spatiul public Ce probleme de sanatate are fostul primar
Cum arată Viorel Lis după doi ani de absență din spațiul public. Ce probleme de sănătate are fostul primar Sursa foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a fostului edil nu este una prea bună. În ultimii doi ani, acesta a evitat aparițiile publice și s-a concentrat spre tratarea problemelor medicale pe care le are.

Viorel Lis a povestit la Antena Stars cu ce dificultăți se confruntă, dar și prin ce a trecut în perioada de absență din spațiul public. Partenerul de viață al Oanei Lis a trecut prin momente grele.

ADVERTISEMENT

Cum arată Viorel Lis după doi ani de absență din spațiul public. Ce probleme de sănătate are fostul primar

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis
Sursa foto: SpyNews

În ultimii doi ani, Viorel Lis nu și-a mai făcut apariția pe micile ecrane. Singurele detalii pe care le aveam cu privire la starea lui de sănătate erau cele oferite de soția sa, Oana.

Fostul primar a trecut prin probleme medicale serioase. Din fericire, acestea au fost tratate, iar acum se simte mult mai bine, deși nu este cu totul refăcut.

ADVERTISEMENT

Acesta a mărturisit că nu și-a mai făcut apariția pentru că nu se putea deplasa. Pentru a se pune pe picioare a avut nevoie de multe ședințe de recuperare.

„M-am speriat rău de tot. E o parapareză cum ar veni, adică început de pareză sau semi-pareză și m-am speriat la început foarte tare,” a povestit Viorel Lis, potrivit SpyNews.

ADVERTISEMENT

„Nu mai puteam să merg aproape deloc, mergeam cu un cadru și după recuperările astea mi-am mai dat drumu’ puțin, dar ce e interesant că în casă dacă mergeam mă țineam de pereți dar nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua,” a adăugat.

Oana Lis, alături e soțul ei în toate momentele dificile

Oana și Viorel Lis sunt căsătoriți de mulți ani și formează un cuplu solid. De altfel, femeia este cea care i-a fost mereu alături.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am,” povestea, recent, bărbatul, potrivit sursei citate mai sus.

Tot Oana este și cea care se bucură cel mai mult pentru modul în care evoluează starea acestuia de sănătate și progresele făcute.  Ea a recunoscut că au fost o perioadă foarte grea.

„Mă bucur că sunt aici în primul rând cu Viorel pentru că a fost o perioadă foarte grea în care ne-am ferit foarte mult, dar acum a făcut niște ședințe de recuperare și uite că a reușit lungul drum până la acest eveniment de la mașină,” a spus aceasta.

ADVERTISEMENT