Life

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, momente grele: “A fost prima dată când i-am văzut lacrimile”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au trecut recent prin momente grele. Un apropiat al cascadorului s-a stins din viață.
02.11.2022 | 13:17
Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner momente grele A fost prima data cand iam vazut lacrimile
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trec prin momente grele. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au trecut prin momente dificile după ce o persoană a apropiată a cascadorului s-a stins din viață. Vedeta de televiziune a postat un mesaj emoționant în mediul online.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, veste tristă. Cei doi au pierdut pe cineva drag

Fosta prezentatoare TV este devastată după vestea morții unui bun prieten al lui Felix Baumgartner.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Dietrich Matechitz, co-fondator al companiei Red Bull, dar și cel care l-a ghidat pe iubitul Mihaelei Rădulescu în cariera sa de cascador.

Miliardarul austriac a fost un adevărat mentor pentru Felix Baumgartner, dar și pentru alți sportivi de performanță.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a scris un mesaj emoționant despre regretatul om de afaceri. Vedeta l-a văzut pentru prima dată pe partenerul ei plângând, după nouă ani de relație, însă nu după ce a aflat vestea morții miliardarului.

Cu câteva zile înainte de a afla vestea tragică, Felix Baumgartner a primit un telefon din partea bunului său prieten pentru a-și lua rămas-bun.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt un atlet Red Bull. Dar îmi împart viața cu unul și am întâlnit atât de mulți, în întreaga lume. Bărbați și femei extraordinari, încurajați să-și forțeze abilitățile, să facă performanțe incredibile și inspirate.

Nu doar încurajați, ci având sprijinul financiar potrivit pentru a face ceea ce le cere talentul și visele. Dietrich Matechitz a fost CEL din spatele realizărilor lor. Lumea sporturilor extreme este moștenirea lui, printre alte lucruri extraordinare pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT

Știu atât de multe povești de la Felix despre felul în care Dietrich a atins atât de multe vieți… și cu siguranță a lui… În 9 ani de când îl știu pe Felix a fost prima dată când i-am văzut lacrimile….

Nu astăzi, când Dietrich a murit…Dar acum câteva zile, când Dietrich l-a sunat pe Felix să-i spună… ‘la mulți ani pentru a 10-a aniversare’ și… La revedere… Asta nu voi uita niciodată.

Continuă să zbori, dle Mateschitz. Toată dragostea mea adevărată pentru familie…”, a fost mesajul Mihaelei Rădulescu, postat pe pagina sa de Instagram

De ce s-a retras Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor

Mihaela Rădulescu nu mai este atât de activă pe rețelele de socializare. Fosta jurată de la Masked Singer România a explicat de ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să fie mai discretă.

Vedeta nu mai vrea să vorbească atât de mult despre viața personală și preferă să păstreze pentru sine lucrurile frumoase care se întâmplă în viața ei.

Bruneta ține foarte mult la intimitate și nu mai vrea să dea explicații despre ceea ce face.

“Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare.”, a declarat Mihaela Rădulescu acum câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT