Sport

Cum au petrecut de Revelion jucătorii Universității Craiova. Nicușor Bancu, mesaj pentru suporteri: „Să lase necazurile deoparte”. Video

Nicușor Bancu le-a transmis un mesaj suporterilor „alb-albaștrilor”, cu ocazia Anului Nou. FANATIK vă prezintă unde și-au petrecut oltenii Revelionul.
01.01.2023 | 16:20
Cum au petrecut de Revelion jucatorii Universitatii Craiova Nicusor Bancu mesaj pentru suporteri Sa lase necazurile deoparte Video
Cum au petrecut de Revelion jucătorii Universității Craiova. Nicușor Bancu, mesaj pentru suporteri: „Să lase necazurile deoparte”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova le-a transmis mesaje speciale fanilor, iar oltenii speră să aibă parte de susținerea suporterilor și în 2023. Andrei Ivan și Ștefan Baiaram și-au petrecut Revelionul departe de Bănie, unde se vor întoarce miercuri pentru plecarea în cantonamentul din Antalya.

Cum și-au petrecut jucătorii Universității Craiova noaptea dintre ani. Locație exotică pentru Andrei Ivan

Revelionul l-a prins pe Andrei Ivan în Dubai, acolo unde atacantul Universității Craiova a ales să își petreacă vacanța din această iarnă. Internaționalul român de 25 de ani și-a prelungit timpul petrecut în capitala Emiratelor Arabe Unite împreună cu soția sa.

ADVERTISEMENT
Andrei Ivan și-a petrecut noaptea dintre ani în Dubai
Andrei Ivan și-a petrecut noaptea dintre ani în Dubai

Ștefan Baiaram a părăsit și el granițele României, însă a rămas în Europa și a ales ca destinație de vacanță capitala Franței. Atacantul „alb-albaștrilor” și-a petrecut noaptea dintre ani în Paris împreună cu partenera sa.

Ștefan Baiaram și iubita sa au plecat la Paris, pentru a-și petrece Revelionul
Ștefan Baiaram și iubita sa au plecat la Paris, pentru a-și petrece Revelionul

Ceilalți jucătorii ai Universității Craiova au rămas în țară și au sărbătorit împreună cu apropiații. Așa cum s-a întâmplat de Crăciun, Paul Papp și-a petrecut noaptea dintre ani la Dej, orașul natal al fundașului „alb-albaștrilor”, alături de toată familia sa.

ADVERTISEMENT
Paul Papp a petrecut la Dej cu toată familia
Paul Papp a petrecut la Dej cu toată familia

Nicușor Bancu, urare specială pentru suporterii Universității Craiova: „Să fie alături de familile lor și să lase necazurile deoparte”

Oltenii le-au transmis urări suporterilor printr-un videoclip pe pagina oficială a Universității Craiova, așa cum i-a obișnuit și în anii trecuți. Sorin Cârțu, Nicușor Bancu, Vladimir Screciu și Laurențiu Popescu s-au întrecut în mesaje pentru fanii „alb-albaștrilor”.

Președintele Universității Craiova speră ca anul 2023 să fie presărat cu mai multe reușite la formația din Bănie. Sorin Cârțu le-a transmis gânduri bune fanilor și speră ca jucătorii „alb-albaștrilor” să le aducă mai multe motive de bucurie în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

„Sperăm ca anul care vine să fie bun mai bun și cu mai multe reușite. Vă urez multă sănătate, sărbători fericite și anul care vine să fie mult mai bun decât cel precedent”, a declarat Sorin Cârțu.

Nicușor Bancu trage tare să revină pe suprafața de joc de pe stadionul „Ion Oblemenco” în fața suporterilor. Căpitanul Universității Craiova le-a transmis fanilor să lasă supărările deoparte, iar în anul 2023 să fie alături de formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Un An Nou fericit și plin de bucurii. Să fie alături de familile lor și să lase necazurile deoparte, chiar dacă mai sunt și probleme. Să fie alături de echipa noastră, pentru că avem nevoie de susținerea lor și să vină în număr cât mai mare la stadion”, le-a transmis internaționalul român.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT