Life

Cum au reacționat copiii Danei Chera când aceasta s-a recăsătorit și a rămas însărcinată. Cum se înțeleg cu tatăl vitreg

Cum au reacționat copiii Danei Chera când jurnalista s-a recăsătorit și a rămas însărcinată, după despărțirea de tatăl lor?
13.07.2023 | 13:13
Cum au reactionat copiii Danei Chera cand aceasta sa recasatorit si a ramas insarcinata Cum se inteleg cu tatal vitreg
Cu cine este căsătorită acum Dana Grecu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dana Chera, dezvăluiri despre cum au primit copiii ei cu Bogdan Grecu vestea recăsătoriei cu un alt bărbat și faptul că vor avea o surioară. Jurnalista a mai adus pe lume o fetiță, la vârsta de 40 de ani, uimind multă lume din jurul său.

Dana Cheru, dezvăluiri despre al doilea soț, al treilea copil și reacția copiilor ei din căsnicia anterioară

Dana Chera i-a lăsat fără cuvinte pe mulți telespectatori când anunța în 2018, la Antena 3, postul unde lucra, că nu se mai numește Grecu, ci Cheru. Ulterior, a ieșit la iveală că s-a despărțit de Bogdan Grecu, după 20 de ani de mariaj și că în viața sa a apărut un alt bărbat, cu care s-a căsătorit și a rămas însărcinată.

ADVERTISEMENT

La 40 de ani, Dana Chera a devenit mamă a treia oară, a unei fetițe pe nume Ana. Din căsnicia cu Bogdan Grecu îi are pe Maria și pe David, care la momentul divorțului aveau 14 și 11 ani. Aceștia nu au avut o reacție furibundă când au aflat că mama lor va începe o nouă poveste de dragoste și că le va mări familia.

”Copiii noștri mari: Maria, Dan (fiul noul soț, n.r) și David, sunt extrem de înțelepți și buni și ei stiu că ținem la toți la fel. Au primit-o pe Ana cu dragoste și o ocrotesc”, a declarat Dana Chera pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT

Jurnalista a mărturisit și cum se înțeleg David și Maria cu tatăl lor vitreg. Cei doi frați nu ar fi avut o reticență în a-l cunoaște și au dezvoltat chiar o relație strânsă. Astfel, acum sunt cu toții o adevărată familie, care se bucură de liniște și armonie.

”Suntem o familie. Așa ne-am dorit să fim și așa suntem. Nu mi-a lăsat Dumnezeu în gând neliniște, în privința asta. Și lucrurile au stat așa de la început”, a mai transmis Dana Chera  pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cine este al doilea soț al Danei Chera

La doar o lună de la divorțul de la notar, de Bogdan Grecu, Dana Chera s-a căsătorit cu un medic stomatolog din Pitești, pe nume Adrian Chera. De cum a rămas însărcinată, Dana Chera s-a retras din TV, pentru a sta în concediu maternal.

După ce a terminat concediul, Dana Chera a primit oportunitatea de a lucra la Medika TV, după care la Etno TV, iar de aici s-a îndreptat către Metropola TV. În prezent, viața sa este foarte aglomerată, dar se bucură mai mult de familie decât o făcea înainte.

ADVERTISEMENT

”O zi e, din capul locului, plină! Ana merge la grădiniță, dimineața. Copiii mari pleacă, pe rând, la școală. Punem masa, strângem masa. Mai bem o cafea. Gătesc, calc, pun la spălat. Adi merge la cabinet”, a mai spus Dana Chera pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT