Life

Dana Chera a plecat de la Etno TV. Cu ce post a semnat prezentatoarea și ce emisiuni va modera

Dana Chera nu mai are contract cu Etno TV, unde a lucrat un an și jumătate. Unde va putea fi urmărită și ce emisiuni va prezenta.
08.06.2023 | 14:44
Dana Chera a plecat de la Etno TV Cu ce post a semnat prezentatoarea si ce emisiuni va modera
Dana Chera nu mai are contract cu Etno TV. Unde va putea fi urmărită și ce emisiuni va prezenta. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Jurnalista recunoscută pentru show-urile realizate la Antena 3 a plecat de la Etno TV, din echipa căruia făcea parte din ianuarie 2022. Cu ce post a semnat prezentatoarea și ce emisiuni va modera de acum înainte.

Dana Chera nu mai are contract cu Etno TV. Unde va putea fi urmărită și ce emisiuni va prezenta

Dana Chera nu mai are contract cu Etno TV, unde se angajase după o pauză de 4 ani în care a stat departe de televiziune. Moderatoarea a anunțat unde va putea fi urmărită, dar și emisiuni va prezenta în continuare.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurnalistă face parte în momentul de față din echipa de la Metropola TV, alături de alte persoane din showbiz, printre care se numără Cristina Șișcanu și soțul său, Mădălin Augustin Ionescu. Vedeta va fi gazda a două show-uri.

Cele două producții pe care am convenit alături de conducerea postului să le realizez, «Vezi ce crezi!» și «Curat», au ca scop prezentarea cu cât mai multă acuratețe a unor informații controversate sau neclare, din actualitate.

ADVERTISEMENT

Sper ca oamenii care ne urmăresc să se simtă respectați și prețuiți. În fapt, asta a fost ideea de la care am plecat atunci când am gândit proiectele”, a declarat Dana Chera pentru metropolatv.ro.

Dana Chera, moderatoarea a 2 emisiuni la Metropola TV

Dana Chera va fi moderatoarea a două emisiuni la Metropola TV care vor fi difuzate în curând. Una dintre acestea, Vezi ce crezi, se va difuza o dată pe săptămână, în fiecare duminică, și este de tip talk-show.

ADVERTISEMENT

Aceasta va rula în intervalul 20:00 – 21:30, prezentatoarea și invitații săi dorind să-i „lumineze” pe cei aflați în crize existențiale, cum ar fi dependențele de tot felul: stres, dezamăgiri, boli psihosomatice sau bombardament informațional.

De asemenea, emisiunea Curat vorbește despre actualitatea imediată, urmând să fie difuzată de luni până joi timp de o jumătate de oră. Mai exact, jurnalista va putea fi ascultată de telespectatori între 23:00 și 23:30.

ADVERTISEMENT

În cadrul acesteia realizatoarea va alege un subiect pe care îl va despica astfel încât telespectatorii să rămână cu faptele cele mai bune și să-și poată trage singuri concluziile. Dana Chera se va folosi de cele mai relevante informații.

ADVERTISEMENT