Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum comentează Mihai Rotaru faza din care Koljic a egalat. ”Te uiți de 100 de ori la TV și nu știi dacă e corner. Koljic e un animal!” + Ironii pentru Tavi Popescu. Video exclusiv

Elvir Koljic a egalat în partida FCSB - Universitatea Craiova dintr-o fază controversată, dar Mihai Rotaru a spus la FANATIK SUPERLIGA că arbitrul nu are nicio vină.
21.02.2023 | 08:54
Cum comenteaza Mihai Rotaru faza din care Koljic a egalat Te uiti de 100 de ori la TV si nu stii daca e corner Koljic e un animal  Ironii pentru Tavi Popescu Video exclusiv
Elvir Koljic a egalat în partida FCSB - Universitatea Craiova dintr-o fază controversată, dar Mihai Rotaru a spus la FANATIK SUPERLIGA că arbitrul nu are nicio vină. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La finalul meciului, jucătorii vicecampioanei României au reproșat că oltenii au primit corner, deși, inițial ”centralul” Adrian Cojocaru arătase că este aut de poartă. Joonas Tamm, cel care a trimis mingea în corner, a acuzat că, înainte ca balonul să părăsească suprafața de joc, acesta a fost atins cu mâna de Ante Roguljic.

Mihai Rotaru, deranjat de comentariile de la golul reușit de Elvir Koljic

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, l-a lăudat pe atacantul Elvir Koljic și a comentat faza din care oltenii au reușit egalarea în minutele d eprelungire.

ADVERTISEMENT

”Și cu vreo 20 de minute înainte mi se pare că au avut un fault care nu li s-a dat. E o glumă. Aceea ar fi fost o fază într-adevăr litigioasă și cu un impact major asupra meciului, cea în care Ndong a primit cartonaș roșu.

Au fost analiști care au spus ‘se pare că’. Dacă ‘se pare că’ la televizor după ce ai văzut faza de 100 de ori și nu reiese clar cine a atins-o ultimul, atunci e clar că acolo arbitrul nu are nicio vină.

ADVERTISEMENT

Koljic trebuie să prindă încredere acum, pentru că medical este 100%, sportiv mai are de tras puțin, dar ușor-ușor își va reveni. Sperăm și avem încredere în el că va redeveni Koljic de altădată, cel care era un ‘animal’. Bucuria mare este golul, dar a venit și faza aia cu două minute înainte când și-a preluat-o extraordinar și Târnovanu i-a ținut practic în meci.

Pentru că dacă dădeam gol în minutul 88 îi și băteam. A fost o fază extrem de frumoasă făcută de Koljic acolo. Târnovanu i-a salvat ieri, nu ar trebui să-l certe că a greșit la faza golului egalizator, ci să-i dea o bere că i-a ținut în meci”, a declarat Rotaru.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ce l-a încântat pe Rotaru la întâlnirea cu FCSB

Omul cu banii din tabăra Universității Craiova a ținut să glumească pe seama lui Octavian Popescu, după ce s-a discutat intens despre faptul că acesta a fost înlocuit la mijlocul reprizei secunde: ”Nu am fost bucuros când l-au scos pe Tavi Popescu, am fost bucuros când l-au băgat. Era o glumă”.

Tot în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru s-a arătat încântat de faptul că echipa sa a avut o posesie superioară și un număr mai mare de pase decât au avut cei de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Aștept analiza staff-ului, noi am văzut meciul la cald, dar ce m-a bucurat este că în ambele reprize am avut 64% posesie cu FCSB, ceea ce e un lucru foarte bun. Mingea a fost la noi, noi am condus jocul din punctul de vedere al posesiei, am avut dublu numărul de pase decât a avut FCSB, noi am avut 500 de pase, ei vreo 200 și ceva.

Din acest punct punct de vedere nu am fost foarte alarmați, dar au fost destul de multe greșeli personale, au fost jucători care nu și-au făcut jocul nici în prima și nici în a doua repriză. Cred că dacă mai aveam unul-doi jucători în formă vorbeam altfel acum”, a încheiat Rotaru.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Spaniolul cu două aripioare implantate în creier. Nu se mai identifică cu specia...
Spaniolul cu două aripioare implantate în creier. Nu se mai identifică cu specia umană
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română