Sport

Cum comentează presa din Italia revenirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj. Fanatik a anunțat în exclusivitate numele noului antrenor al ardelenilor

Jurnaliștii italieni anunță că venirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj este iminentă, așa cum Fanatik a dezvăluit.
10.06.2023 | 19:34
Cum comenteaza presa din Italia revenirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj Fanatik a anuntat in exclusivitate numele noului antrenor al ardelenilor
Andrea Mandorlini a mai antrenat pe CFR Cluj în urmă cu 13 ani. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini va fi noul antrenor al lui CFR Cluj, așa cum Neluțu Varga a declarat pentru site-ul nostru. Vestea a atras atenția și jurnaliștilor italieni.

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj. Ecouri în presa din Italia: „Este foarte aproape”

Cunoscutul jurnalist italian Gianluca Di Marzio a anunțat că CFR Cluj a ajuns la o înțelegere cu antrenorul: „Numirea lui Andrea Mandorlini la Cluj este foarte aproape. Luna iunie este recunoscută pentru numărul mare de mutări care se fac la nivelul băncii tehnice. Nu numai în ceea ce privește cluburile din Italia, însă”.

ADVERTISEMENT

Ziaristul a oferit și detalii despre contractul italianului în Gruia: „Andrea Mandorlini este pregătit să devină antrenorul principal al lui CFR Cluj. El va semna un contract pe un an cu opțiune de prelungire pentru încă unu”.

Gianluca Di Marzio nu l-a uitat nici pe italianul dintre buturile ardelenilor, care a vorbit în presa din „Cizmă”: „Mandorlini, în vârstă de 62 de ani, este pregătit să plece în România, unde se va întâlni cu un alt italian, portarul Simone Scuffet.

ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini revine la CFR Cluj după 13 ani

Jurnalistul a trecut în revistă bornele antrenor la ultimul echipă și a adus aminte de precedenta aventură din Gruia: „În sezonul recent încheiat, pe care l-a petrecut pe banca celor de la Mantova, în Serie C, a retrogradat după ce a pierdut barajul de menținere / promovare cu Albinoleffe.

Pentru Mandorlini, această mutare ar reprezenta o revenire la CFR Cluj, după ce a mai antrenat acolo în sezonul 2009-2010”.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a făcut marele anunț pentru Fanatik: „CFR Cluj intră în era italiană!”

Contactat de FANATIK, Neluțu Varga a confirmat că Andrea Mandorlini este noul antrenor al echipei: „Duminică va fi la Cluj! Ne-am înțeles! CFR Cluj intră în era italiană!”.

Pe de altă parte, Dan Petrescu nu crede în alegerea făcută de fosta campioană a României: „E greu să vină cineva la CFR și să mai facă ce am făcut eu. Asta e realitatea, chiar dacă îi supără pe unii. Dacă am bătut Rennes, Slavia, Lazio a fost datorită stilului nostru”, a spus „Bursucul”, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT