Life

Cum despodobim rapid bradul de Crăciun. Metoda sigură care protejează și decorațiunile pentru anul viitor

Împodobirea bradului este un moment cât se poate de special. Ce facem însă după ce sărbătorile de iarnă s-au terminat? Despodobirea nu mai este chiar atât de plăcută.
15.12.2022 | 08:19
Cum despodobim rapid bradul de Craciun Metoda sigura care protejeaza si decoratiunile pentru anul viitor
Cum putem să despodobim rapid bradul de Crăciun. Sursă foto: Tik Tok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Desfacerea luminilor din pomul de Crăciun de anul trecut este o sarcină destul de plictisitoare, iar uneori poate deveni chiar enervantă.

Trucul care te ajută să despodobești rapid bradul de Crăciun

Există însă și soluții pentru ca totul să fie mai rapid, mai simplu și mult mai plăcut. Un TikToker a dezvăluit trucul care te poate ajuta să economisești minute prețioase anul viitor.

ADVERTISEMENT

După ce am coborât cutia cu decorațiuni de Crăciun din pod, vom observa că multe dintre decorațiunile noastre pot fi încurcate, iar asta ne costă timp, dar și stres.

Cum se pot încurca atât de mult dacă stau doar într-o cutie? Nimeni nu știe, dar se întâmplă mai mereu.

ADVERTISEMENT

Tanya, autointitulată Regina Trucurilor pe TikTok, a încărcat un videoclip în care prezintă un truc care îți va garanta luminițele de Crăciun nu se vor mai încurca niciodată după despodobirea bradului.

Ai nevoie doar de o cutie de pantofi și puțină bandă adezivă.

“Lipește cu bandă adezivă lumina pe fundul cutiei de pantofi pentru a o ține în poziție. Înfășurați luminile în jurul cutiei de pantofi, urcând încet până când ajungeți în partea de sus.

ADVERTISEMENT

După ce ai lipit capătul cu bandă adezivă, fă o fantă în colțul cutiei de pantofi pentru a depozita pachetul de baterii”,  a explicat aceasta.

@tanyahomeinspo Easily change your Christmas theme🎄 #christmashack #christmascountdown #christmas #christmas2022 #viral #christmasdecorating #fyp #xmas #tanyahomeinspo #lifehacktok ♬ Holly Jolly Christmas – Michael Bublé

Cum depozitezi corect decorațiunile de Crăciun

În interiorul cutiei se pot depozita atât decorațiunile de Crăciun, cât și alte bibelouri care riscă să se spargă dacă nu sunt protejate corespunzător.

ADVERTISEMENT

Utilizatorii de pe TikTok au fost uimiți de acest truc simplu, iar unii l-au numit chiar genial.

Se pare însă că ideea Tanyei a mai fost încercată și de alții, însă într-un stil mai diferit. Unii internauți au dezvăluit că folosit un umeraș sau o cutie goală pentru a putea depozita corect decorațiunile de Crăciun, astfel încât acestea să nu mai fie încurcate.

De asemenea, nu puțini au fost cei care au spus că vor încerca acest truc, având în vedere timpul destul de mare pe care îl pierd pentru a despodobi bradul de Crăciun și pentru a depozita decorațiunile pentru anul următor, arată The Mirror.

Există și alte trucuri care merită încercate de Crăciun. Știai spre exemplu că bradul tău poate avea o viață mai lungă? Există niște reguli simple pe care trebuie să le respecți.

ADVERTISEMENT