Life

Cum e pentru Daniel Pavel să trăiască aventura Survivor România 2023 alături de iubita lui: „Mi-am dorit”

Daniel Pavel a dezvăluit cum decurg zilele când este Dominicană și filmează pentru Survivor România, mai ales că acum o are alături și pe iubita lui.
26.02.2023 | 13:01
Cum e pentru Daniel Pavel sa traiasca aventura Survivor Romania 2023 alaturi de iubita lui Miam dorit
Ana Maria Pop îi este alături lui Daniel Pavel la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România a dezvăluit cum este pentru el să o aibă alături pe Ana Maria Pop în Dominicană. Deși zilele libere sunt puține, cei doi găsesc timp și pentru a se bucura de frumusețile insulei și să petreacă timp împreună.

Daniel Pavel o are alături pe iubita lui la Survivor România 2023

Daniel Pavel e conștient ca are una dintre cele mai râvnite meserii din România. Să prezinte Survivor nu este ușor. Pe lângă Viena, acolo a locuit mulți ani și unde fiul său locuiește și studiază la Liceul Francez din Austria, și România, unde îi sunt rădăcinile, Republica Dominicană i-a devenit a treia casă.

ADVERTISEMENT

Programul domnului Dan, așa cum îl știu telespecatorii, este încărcat, iar după fiecare sezon al concursului se întoarce, la fel ca și concurenții: cu multe kilograme în minus și mult mai bronzat. În al treilea an de când este la cârma show-ului, prezentatorului i s-a alăturat și iubita lui.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel nu au putut sta departe unul de celălalt, iar avocata chiar și-a sărbătorit ziua de naștere pe insulă. Cei doi au o poveste de dragoste ca-n filme, ea demonstrându-i că iubirea nu țină cont de vârstă și vine și este la fel de frumoasă chiar când ai trecut deja de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și iubita lui nu petrec mult timp împreună, deși se află în același loc

Într-un interviu acordat recent, vedeta Pro TV a mărturisit că se bucură să o aibă alături și că își împart puținele zile libere pe care le au. Daniel Pavel și-a dorit ca Ana Maria Pop să cunoască tot ce ține de frumoasa Republică Dominicană.

„Suntem într-o locație superbă de unde putem lucra fiecare la ceea ce ne place și avem șansa minunată de a fi împreună. Norocoși, nu? Zilele libere nu sunt atât de multe, iar eu în acele zile aleg să mă preocup de ceea ce va urma pe mai departe în show.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ana lucrează și ea de aici, așa că uneori ne găsim la soare, dar asta pentru că stăm la masă și lucrăm cât e ziua de lungă. Sau eu îmi iau o pauză și fug la jogging sau fac sport în curte. Deci suntem ocupați”, a declarat Daniel Pavel pentru okmagazine.ro. 

„Mi-am dorit se simtă ca acasă”

Pentru că e ca și cum ar fi deja de-al locului, Daniel Pavel i-a prezentat iubitei sale oamenii și obiceiurile acestora, dar și cele mai bune locuri unde poate lua sau unde se poate relaxa în timpul liber.

ADVERTISEMENT

„Când a venit Ana pentru prima dată aici, m-am bucurat să îi arăt fiecare locșor pe care-l știam, mi-am dorit să se simtă și ea ca acasă alături de mine. Și cam același lucru l-am făcut și cu oamenii noi din echipă care au petrecut mai multă vreme aici. Sau cu cei care ne-au vizitat”, a adăugat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

ADVERTISEMENT