Life

Daniel Pavel și iubita sa, poveste de iubire ca în filme: „Nu mai văzusem așa ceva”

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au vorbit despre povestea lor de dragoste. Prezentatorul Survivor a fost fermecat de iubita lui încă din prima clipă.
04.11.2022 | 13:24
Daniel Pavel si iubita sa poveste de iubire ca in filme Nu mai vazusem asa ceva
Daniel Pavel și iubita lui au sărbătorit de curând un an de relație. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și iubita lui au sărbătorit de curând un an de relație, dar au planuri mărețe pentru viitor. Cei doi au vorbit despre povestea lor de dragoste și au oferit detalii din viața lor personală. Ana Maria Pop l-a cucerit din prima pe celebrul moderator.

Povestea de dragoste dintre Daniel Pavel și iubita lui. Ana Maria Pop i-a furat mințile prezentatorului Survivor încă de la prima întâlnire

Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au cunoscut la un eveniment monden, chiar de ziua prezentatorului de la Survivor. Cea care a făcut primul pas a fost frumoasa blondină, care a mers să-l felicite. A urmat apoi o discuție despre show-ul de supraviețuire, iar vedeta Pro TV a recunoscut că a fost fermecat încă de atunci de iubita lui.

ADVERTISEMENT

„Era o apariție. Nu mai văzusem așa ceva. Am locuit niște ani la Viena și totuși româncele sunt de o frumusețe extraordinară și de un bun gust. Eu mă uitam la ea și procesam. Am fost extrem de plăcut impresionat, eu veneam din junglă, la propriu”, a dezvăluit prezentatorul Survivor la Pro TV.

Pe de altă parte, Ana Maria Pop susține că a fost atrasă de profesionalismul de care Daniel Pavel a dat dovadă, dar și de zâmbetul lui.

ADVERTISEMENT

„M-a atras profesionalismul, aspectul fizic, masculinitatea și sensibilitatea cu care trata fiecare concurent în parte.

Cultura pe care o vedeai în spatele omului Daniel Pavel. Când ne-am văzut fizic, s-au schimbat lucrurile. Mi s-au înmuiat și mie puțin picioarele. A fost un gol în stomac, zâmbea tot timpul și arăta foarte bine”, a spus Ana Maria Pop.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a invitat-o pe Ana Maria Pop la Viena

Prima discuție a contat foarte mult pentru amândoi. Ulterior, Daniel Pavel s-a întors în Viena, acolo unde locuia în acea perioadă și după câteva săptămâni în care au păstrat legătura, a invitat-o pe Ana Maria Pop să-i prezinte orașul.

„A fost întâi impactul ăsta fizic. Fascinația era dată de faptul că știa foarte bine show-ul. Mi-am dat seama că este fană. Capacitatea de a vorbi, dicția de formație profesională. Avocată, actriță, control al emoțiilor și totuși detectam o formă de emoție”, sunt lucrurile pe care Daniel Pavel spune că le-a observat prima oară la partenera lui de viață.

ADVERTISEMENT

Au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, apoi, după ce Daniel Pavel a terminat filmările din Dominicană, s-a mutat în casa iubitei sale.

„Ne-am mutat împreună după sezonul Survivor, însă câteva lucrușoare, săbii și pasiuni de-ale lui erau deja în casă. S-a mutat cumva în iunie, definitiv”, a explicat Ana Maria Pop.

Daniel Pavel a spus primul ‘te iubesc’. Prezentatorul nu a primit un răspuns imediat

Când vine vorba de primul ‘te iubesc’, acesta a fost spus de prezentatorul de la Survivor. El a considerat că este momentul potrivit pentru a-și mărturisi sentimentele, însă reacția iubitei sale nu a fost cea așteptată.

„Am simțit că e acum sau niciodată. Eram într-o etapă de viață în care așezam lucrurile pe foarte noi temelii. Acolo cred ca avocata a rulat un pic”, a povestit Daniel Pavel.

Ana Maria Pop a dezvăluit că a fost nevoie să analizeze puțin situația și a răspuns abia după două săptămâni, atunci când s-au revăzut.

„Unui ‘te iubesc’ nu-i răspunzi imediat, deși poate simțeam. Te iubesc-ul meu a venit puțin mai târziu, într-un moment foarte frumos”, a susținut Ana Maria Pop.

Iubita lui Daniel Pavel, declarație neașteptată: „Când pleacă, sunt fericită”

Acum, după un an de relație, cei doi își doresc să devină părinți. Ana Maria Pop spune că a fost convinsă că Daniel Pavel va fi un tată bun pentru copilul său atunci când l-a văzut cum se comportă cu Antonio, băiatul lui în vârstă de 17 ani.

„Aș minți să spun că nu m-am gândit la asta. Cred că este prima persoană din viața mea cu care m-am gândit la acest lucru. L-am văzut cum interacționează cu Antonio și mi-am dat seama că ar fi un tată extraordinar, însă nu ne grăbim. Luăm lucrurile ca atare”, a declarat Ana Maria Pop.

În curând vor începe filmările pentru Survivor România 2023 și, în timp Daniel Pavel susține că încă nu este pregătit să plece în Dominicană, iubita lui a mărturisit că se bucură.

„Vreau să vă spun ceva, când pleacă la Survivor, eu sunt fericită. Sunt fericită pentru realizarea lui, pentru ce se întâmplă acolo”, a susținut iubita lui Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT