Fotbal intern

Cum e răsfățată Anamaria Prodan zilnic: „Laurențiu îmi aduce dimineața flori și seara smântână și ouă”. Cine îi dă teste de religie

03.06.2020 | 13:01
Cum e rasfatata Anamaria Prodan zilnic Laurentiu imi aduce dimineata flori si seara smantana si oua Cine ii da teste de religie
Cum e răsfățată Anamaria Prodan zilnic: „Laurențiu îmi aduce dimineața flori și seara smântână și ouă”. E pregătită de Gigi Becali: „Îmi dă teste din cărțile scrise de preoți”. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a povestit cum este răsfățată zilnic de Laurențiu Reghecampf, care îi aduce flori dimineața și smântână cu ouă seară. Impresara a dezvăluit și că este pregătită de Gigi Becali, care o testează din cărți scrise de preoți.

Laurențiu Reghecampf o răsfață pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a povestit cum este răsfățată zilnic de Laurențiu Reghecampf, care o face să se simtă cea mai norocoasă femeie din lume, povestind „ritualul” fostului antrenor al FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru Laur! Bărbații ca Reghe sunt pe cale de dispariție. Se găsesc greu. El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva.

Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie. Laur se duce în fiecare dimineață la piață și vine cu brațele pline de flori.

ADVERTISEMENT

Noi avem o fermă aici, iar Laur gătește mereu. El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână”.

„E grea viața omului cu bani. Trebuie să ții pasul cu unii. Dacă eu nu îmi iau cea mai bună mașină, oamenii zic ’Nu mai facem afaceri cu ea. Săraca, nu vezi cum e’”, a mai spus impresara.

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan. Sursă foto: Instagram
Anamaria Prodan. Sursă foto: Instagram
Anamaria Prodan. Sursă foto: Instagram
Anamaria Prodan. Sursă foto: Instagram
Anamaria Prodan. Sursă foto: Instagram
Anamaria Prodan. Sursă foto: Instagram

„Gigi Becali îmi dă teste din cărți scrise de preoți!”

Anamaria Prodan a continuat și a povestit că Gigi Becali, patronul FCSB-ului, îi dă teste din cărți scrise de preoți, pentru a o ajuta să se apropie de Dumnezeu:

„Eu am fost ateu mult timp, dar după discuții cu mama și cu Gigi Becali m-am schimbat. Gigi îmi trimite cărți despre Dumnezeu și mă întreabă din ele. Și nu pot să mint că le-am citit. Îmi dă test.

ADVERTISEMENT

Mă întreabă și dacă nu știu… O dată am încercat să-l fentez, dar nu a mers. El le știe pe toate! Am multe cărți scrise de preoți. Am o colecție impresionantă. Ce are Gigi am și eu. Îmi dă câte un exemplar”.

Cum se pregătește să devină patron al unei echipe de fotbal

„Nu regret nimic din ceea ce am făcut! Sunt momente de genul ăsta când explodez. Încă sunt copil, mai am de învîțat multe. Mă consum enorm pentru că muncesc mult și vreau să rezolv tu.

Copiii mei mă întreabă de ce vorbesc la telefon atât de mult. Telefonul meu sună și la 3 dimineață, jucătorii mei se mai ceartă cu iubitele și trebuie să rezolv situația”, a continuat Anamaria Prodan pentru LookSport.

„Ce patron aş fi? Un patron care ştie fotbal, care vrea să facă lucrurile corect, care vrea să aducă în prim-plan jucători tineri, pe care să-i poată vinde ulterior.

Poţi face bani la un club mic, dacă nu furi, dacă nu-ţi furi căciula. În România sunt angajaţi la cluburi oameni care se gândesc că nu ştiu cât stau acolo şi să-şi facă plinul cât pot… Oameni care au două milioane şi cheltuie opt, pentru că nu-s banii lor şi nu le pasă!”, a încheiat impresara.

ADVERTISEMENT