Sport

Marele secret al lui Adrian Mititelu, dezvăluit de Mircea Bornescu: „Ăsta era visul lui!”

Mircea Bornescu a vorbit despre Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, despre care spune că este foarte pasionat de ceea ce face.
15.11.2023 | 08:45
Marele secret al lui Adrian Mititelu dezvaluit de Mircea Bornescu Asta era visul lui
Dezvăluirile lui Bornescu, despre relația cu Mititelu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu este unul dintre cei mai cunoscuți patroni din fotbalul de la noi. Acesta vrea să transforme echipa din oltenia într-o putere în competiția internă.

Adrian Mititelu, caracterizat de Mircea Bornescu

Mircea Bornescu i-a fost team manager la club, dar a lucrat cu Adrian Mititelu și în calitate de jucător. Fostul portar a analizat munca depusă de patron.

ADVERTISEMENT

Spune că este foarte pasionat de ceea ce face, dar are o mare suferință: faptul că nici el, nici băiatul lui nu au ajuns fotbaliști.

Legat de implicarea sa la echipă, spune că este normal ca un patron să intre peste un antrenor, dacă vorbim de situații în care este interesul echipei în joc.

ADVERTISEMENT

El spune că, dacă un jucător tânăr este urmărit de mai multe cluburi importante, este necesar ca patronul să intervină peste antrenor și să îi impună acestuia folosirea acestui jucător.

Mititelu este un tip care pune foarte multă pasiune în fenomenul ăsta, în fotbal. Marele lui vis era să ajungă fotbalist. Are un ochi foarte bun la jucătorii tineri.

ADVERTISEMENT

El era mereu cu noi, venea în cantonament. Joacă, nu l-am văzut foarte mult. Este foarte implicat în viața echipei. De asta face multe greșeli, pentru că e prea implicat în viața echipei. Tot timpul, la jucătorii tineri, avea acest feeling.

(n.r. Se implică în alcătuirea echipei?) Sigur. E de înțeles. Eu nu accept antrenorii care nu ascultă sfaturile patronului. Clubul are un interes. Avem jucătorul Robert Niță, un atacant foarte bun, de viitor, la 19 ani. Antrenorul nu prea îl folosește, dar eu am contacte de la o echipă de afară care îl vrea. Îi spun să îl bage neapărat, îl vindem, e interesul tuturor, al clubului.

ADVERTISEMENT

Antrenorul vine și spune că pleacă, ce faci? Interesele clubului sunt mai presus de orice antrenor. Când vrei și vii că așa vrei tu, atunci nu, ca patron trebuie să ai argumente. Dar dacă ești cerebral și șmecher, te duci și îi spun”, a spus Mircea Bornescu.

Emisiunea „Suflet de rapidist”, dedicată sufletelor boeme, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Cum este să lucrezi cu Adrian Mititelu

ADVERTISEMENT