Sport

Valentin Mihăilă, în formă maximă pe final de sezon în Serie B. A marcat un gol important pentru Parma

Valentin Mihăilă a marcat un gol important în victoria pe care a obținut-o Parma cu Lecco, ultima clasată din Serie B, scor 4-0.
27.04.2024 | 16:57
Valentin Mihaila in forma maxima pe final de sezon in Serie B A marcat un gol important pentru Parma
Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma în Serie B. Sursa Foto: Twitter (X)
ADVERTISEMENT

Parma își consolidează poziția în clasamentul din Serie B după victoria cu Lecco, scor 4-0. Valentin Mihăilă a jucat pe poziția lui Dennis Man și a marcat un gol important pentru gazde.

Gol important marcat de Valentin Mihăilă în victoria Parmei din Serie B

După ce a marcat un gol important în minutul 22 din Parma – Lecco 4-0, Valentin Mihăilă a ajuns la 5 goluri în Serie B. În minutul 59 al meciului din etapa 35, mijlocașul echipei naționale a fost schimbat cu Drissa Camara.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului cu ultima clasată din Serie B, liderul din liga secundă a Italiei a acumulat 73 de puncte în 35 de partide și este cu un pas mai aproape de promovarea în Serie A. Echipa lui Man și Mihăilă are și șansa să ia titlul la finalul sezonului după un campionat dominat de la un capăt la altul.

Parma are acum și un avans important de 6 puncte în fața locului 2, ocupat de Venezia. Formația de pe primul loc așteaptă și meciul lui Como din această rundă. Echipa antrenată de Cesc Fabregas este la egalitate de puncte cu locul 2 și are un meci în minus. Astfel, gruparea de pe a 3-a poziție se poate apropia la 3 puncte de Parma, dacă o va bate pe Sampdoria.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, negocieri pentru prelungirea contractului cu Parma

Presa din Italia anunță că Valentin Mihăilă are șanse mari să continue la Parma și în Serie A. Mijlocașul echipei naționale mai are 14 luni de contract cu italienii și dorește să își continue cariera la cel mai înalt nivel.

“Au început oficial discuțiile pentru prelungirea colaborării cu Mihăilă. Extrema română a bifat 27 de meciuri cu Parma în acest sezon. El își creează tot mai mult loc în formația de bază aleasă de antrenorul Fabio Pecchia. Valentin redevine decisiv după săptămâni întregi în care nu s-a putut ridica la înălțimea reputației sale.

ADVERTISEMENT

În ultimele ore, conducerea clubului i-a propus jucătorului prelungirea înțelegerii, fără a mai aștepta până la finele sezonului. Mihăilă, împreună cu anturajul său, evaluează ceea ce are de făcut.

Valentin ar vrea să-și măsoare forțele în Serie A, după ce în două rânduri (o dată cu Parma, abia sosit din România, și cealaltă cu Atalanta) a dovedit că nu e la înălțimea primei ligi. Ba era prea tânăr o dată, apoi nepregătit.

ADVERTISEMENT
El își recapătă încrederea și continuitatea, se simte sigur că își poate spune cuvântul, chiar și pe altă scenă decât Serie B, și profită din plin de moment. Timpul ne va zice dacă are dreptate Valentin, ce, are pe masă oferta reînnoirii contractului cu Parma”, precizează agenția Forza Parma.

Dennis Man a lipsit de la ultimul meci al Parmei

În duelul Parma – Lecco 4-0, Dennis Man a fost jucătorul important al lui Fabio Pecchia care a lipsit din lot. Pe poziția sa a evoluat Mihăilă, care a făcut-o foarte bine. Potrivit celor de la Parma Today, starul lui Parma s-a accidentat ușor la ultimul antrenament.

ADVERTISEMENT