Sport

Mihai Stoica face reclamă pentru pelerinaj la Muntele Athos: ”Mergeți pe mâna lui”. Video

Mihai Stoica face reclamă pentru pelerinaje la Muntele Athos. Oficialul FCSB le recomandă creștinilor să aleargă firma unui prieten.
27.03.2024 | 07:00
Mihai Stoica face reclama pentru pelerinaj la Muntele Athos Mergeti pe mana lui Video
Mihai Stoica face reclamă pentru pelerinaje la Muntele Athos. Oficialul FCSB le recomandă creștinilor să aleargă firma unui prieten. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Managerul general al liderului din SuperLiga s-a apropiat foarte mult de valorile bisericești după ce fiica sa a fost descoperită cu un cancer agresiv. Teodora a reușit să învingă teribila maladie după ce și-a schimbat radical viața.

Pelerinajul la Muntele Athos, recomandat de Mihai Stoica

Devenit un fervent participant la slujbele bisericești, la fel ca și patronul Gigi Becali, Mihai Stoica a ajuns chiar să facă reclamă pentru un prieten care organizează pelerinaje la Muntele Athos.

ADVERTISEMENT

”Dacă vreți cu adevărat o experiență care vă va marca în sens pozitivi viața, mergeți pe Sfântul Munte. Sunt cu prietenul meu Gabriel care se ocupă de Sfântul Munte cu tot ce înseamnă pelerinaj.

Mergeți pe mâna lui și când vă veți întoarce veți avea o singură întrebare: ‘Gabriel când mergem din nou?’ Doamne Ajută!”, este mesajul video pe care Mihai Stoica îl transmite pe TikTok.

ADVERTISEMENT

În timp ce oficialul de la FCSB face anunțul, pe ecran apar informații despre datele de plecare și locurile disponibile pentru două pelerinaje la Muntele Athos. La comentarii, administratorul contului anunță că prețul este de 600 de euro.

Mihai Stoica, pus în încurcătură de un fan

FCSB e cea mai urmărită echipă din SuperLiga pe Facebook și Instagram, însă lucrurile nu stau deloc la fel și pe Tik-Tok, platforma preferată a lui Gigi Mustață și a fanilor tineri în general.

ADVERTISEMENT

FCSB are 1,7 milioane de urmăritori pe pagina oficială de Facebook, în timp ce Instagram liderul din SuperLiga a adunat 279.000 de urmăritori. Chiar și în aceste condiții, ”roș-albaștrii” au peste 110.000 de fani și pe TikTok.

Un fan al ”roș-albaștrilor” l-a întrebat pe Mihai Stoica de ce nu există mai multe filmulețe pe contul de TikTok al clubului, iar acesta a recunoscut că există un motiv pentru care s-a neglijat această platformă.

ADVERTISEMENT

”Suntem foarte atenți cu tot ce punem ca nu cumva să avem iar probleme cu accesul în Ghencea, dar nu e neapărat vreo legătură la momentul ăsta cu procesele (n.r. – cu CSA Steaua)”, a declarat Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist sau ambele marchează” la meciul Farul - FCSB