Life

Cum era să moară Daniel Pavel de la Survivor România în mijlocul Capitalei: „Apa era foarte rece”

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a dezvăluit care a fost primul moment din viața sa în care s-a simțit un supraviețuitor.
23.06.2023 | 14:30
Cum era sa moara Daniel Pavel de la Survivor Romania in mijlocul Capitalei Apa era foarte rece
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Foto: Instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, cunoscutul prezentator al show-ului Survivor România, a învățat încă de mic ce înseamnă spiritul de supraviețuitor.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, despre momentul în care a devenit un supraviețuitor cu adevărat

Amfitrionul concursului de la PRO TV, cel care i-a ghidat pe faimoși și războinici pentru a rezista în jungla dominicană, a trecut și el prin niște situații la limită, chiar în copilărie.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Survivor România a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum era să moară înghețat în mijlocul Bucureștiului, dar și ce l-a ajutat să ajungă acasă cu bine.

Întâmplarea pe care ne-a povestit a avut loc undeva la mijlocul anilor 1980, când avea 9 sau 10 ani. Daniel Pavel a mărturisit că l-au ajutat tehnicile de supraviețuire despre care a citit într-un manual.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit Daniel Pavel când era mic: „Am înghețat aici. Era o iarnă foarte grea”

Prezent la Gala Unica, Daniel Pavel și-a amintit de episodul prin care a trecut în copilărie. Episodul, povestește Daniel Pavel, a fost unul crunt. Putea să moară în orice moment, dar a reușit să supraviețuiască.

„Ăsta e parcul IOR (n. red.: locul în care prezentatorul și iubita sa au fost intervievați) și undeva în greii ani ’80 mă antrenam la înot, am fost înotător de performanță, mă duceam la 23 august, apa era foarte rece, făceam două antrenamente pe zi și am înghețat aici, în parcul ăsta, era o iarnă foarte grea, trebuie să fi fost poate 1985, aveam vreo 9-10 ani, și am reușit să ajung acasă, la blocurile de acolo, folosind niște tehnici pe care le citisem într-o carte despre supraviețuire sovietică. Cum să reziști în situații extreme.

ADVERTISEMENT

De exemplu când e foarte frig, tentația e să mai pui ceva pe tine, dar nu mai ai ce. Și atunci dai jos cămașa, ce ai pe tine, rămâi la pielea goală și atunci te freci pe cap, pe frunte, pe piept, pentru că poți muri la un kilometru de casă cum mi s-ar fi întâmplat mie. Asta a fost prima situație de supraviețuire”, a dezvăluit Daniel Pavel, pentru FANATIK.

Partenera de viață a acestuia, Ana Maria Pop, a descoperit că e o supraviețuitoare ceva mai târziu, când a dat față în față cu judecătorul, în instanță. Vedeta a terminat Facultatea de Drept, dorindu-și să se facă avocat.

ADVERTISEMENT

La primul proces, unde Ana Maria s-a dus țintită să câștige, judecătorul a luat-o peste picior. După ce câștigase în cazul respectiv, iubita lui Daniel Pavel a realizat că poate face față oricărei situații din viață.

Ana Maria a devenit ”survivor” în instanță: „Judecătorul m-a luat peste picior”

„La mine a fost în instanță, la primul meu proces când judecătorul m-a luat cumva peste picior, pentru că păream foarte micuță și nu părea că aveam vârsta pe care o aveam, eram și machiată și mi-a zis: domnișoară, dumneavoastră sunteți aici la probă?

Și am zis da, am terminat facultatea și sunt aici în calitate de avocat. Și după ce am câștigat acel proces, mă rog, după vreo două-trei luni m-am simțit ca un survivor”, a declarat Ana Maria Pop, în exclusivitate pentru FANATIK.

Iubita lui Daniel Pavel nu s-ar vedea la Survivor România: „Conflict de interese”

Cât despre show-ul Survivor, iubita lui Daniel Pavel ne-a spus că nu ar putea să intre vreodată în acest concurs, din mai multe motive, chiar dacă prezentator ar fi altcineva.

„Pe lângă faptul că nu se poate, căci aici ar fi un conflict de interese, nu aș putea… Nu, nu aș putea niciodată și o să îți spun și de ce. Este un show greu, e totul foarte real și nu cred că aș rezista, pentru că eu sunt o mâncăcioasă.

Eu nu sunt nici o sportivă, arăt așa genetic. Sunt multe motive pentru care nu m-aș vedea la Survivor”, ne-a mai zis iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

 

ADVERTISEMENT