Life

Cine ar putea fi concurenții de la Survivor 2024. Daniel Pavel a anunțat câteva nume posibile

Cine ar putea fi concurenții de la Survivor 2024? Daniel Pavel și Cătălin Măruță au făcut o listă cu posibilii Faimoși.
13.06.2023 | 12:30
Cine ar putea fi concurentii de la Survivor 2024 Daniel Pavel a anuntat cateva nume posibile
Cine ar putea fi concurenții de la Survivor 2024. Sursă foto: captură video pro tv/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine ar putea fi concurenții de la Survivor 2024? Încă nu este clar cine va accepta provocarea din Republica Dominicană. Pe de altă parte, Daniel Pavel și Cătălin Măruță au spus câteva nume care s-ar potrivi de minune în peisaj.

Cine ar putea fi concurenții de la Survivor 2024

Survivor România 2023 s-a încheiat în urmă cu doar câteva săptămâni. Dan Ursa a fost marele câștigător care a plecat acasă cu premiul cel mare. Andrei Krișan și Carmen Grebenișan au fost și ei aproape, însă norocul nu le-a surâs.

ADVERTISEMENT

Pentru că va exista și un Survivor România 2024, mulți se întreabă cine ar putea fi noii concurenți. Daniel Pavel a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a dat câteva nume posibile. Cei doi au vorbit deschis despre vedetele care s-ar potrivi de minune în peisaj.

Trei vedete celebre s-au numărat printre posibilii concurenți de la Survivor 2024. De asemenea, un celebru prezentator tv, dar și un om de televiziune s-au numărat printre cei ”propuși” de Daniel Pavel și Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Se pare că Daniel Pavel a analizat câteva vedete la un eveniment recent. Acesta a încercat să își dea seama cine ar face față provocării din Republica Dominicană și se pare că există câteva persoane capabile.

Cine ar putea fi deci posibilii concurenți de la Survivor 2024? Tania Buti a fost prima enumerată de Cătălin Măruță. Și Julia Chelaru i-a atras atenția prezentatorului tv. De asemenea, Cosmin Seleși, care a renunțat la Antena 1 acum ceva timp, ”ar da și el bine” printre concurenții de la Survivor 2024. 

ADVERTISEMENT

Radu Ciucă a fost un alt nume propus de cei doi. Surpriza a venit de abia la final, când Cătălin Măruță a spus că Lora ar putea fi perfectă pentru Survivor 2024. Prezentatorul tv a dezvăluit că artista este obișnuită deja cu un climat fierbinte, astfel că s-ar descurca de minune.

”Mă uitam la potențiali concurenți. Are balta pește. Tania Buti,  Julia Chelaru,  Radu Ciucă,  Cosmin Seleși și Lora. (…). Vezi că ea stă foarte mult în Bali. E obișnuită cu temperaturile alea”, a spus Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Cum se descurcă Daniel Pavel în Republica Dominicană

Mai apoi, cei doi s-au delectat cu un video postat de artistă pe contul ei de Instagram. Aceasta se afla într-o destinație exotică, dansa și se simțea perfect. La rândul lui Daniel Pavel a spus că ar fi perfectă pentru Survivor 2024.

Printre altele, cei doi au mai vorbit și despre condițiile în care stă Daniel Pavel în Republica Dominicană. Prezentatorul tv petrece jumătate de an acolo și spune că deja s-a creat o mică comunitate din România. Totul este destul de plăcut, a mai povestit el.

”Există acolo mică comunitate, o mică România, echipa de producție. E un supermarket lângă unde facem piața, mergem la țărani. Știm toate traseele. Ne ferim de traseele turistice. Am câteodată și apă caldă”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT