Fotbal intern

Cum explică Florin Tănase înfrângerea cu Universitatea Craiova: „S-a acumulat oboseala, avem un lot subțire”

29.04.2021 | 23:38
Cum explica Florin Tanase infrangerea cu Universitatea Craiova Sa acumulat oboseala avem un lot subtire
ADVERTISEMENT

FCSB simte că titlul îi scapă printre degete, după înfrângerea dureroasă, scor 0-2, suferită în fața Universității Craiova. La finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, roș-albaștrii au încercat, prin vocea căpitanului Florin Tănase, să găsească explicații pentru evoluția dezamăgitoare din această seară.

Potrivit spuselor sale, oboseala și numeroasele absențe din pricina accidentărilor și-au spus cuvântul asupra echipei. Cât despre arbitraj, chiar dacă putea acorda lovitură de la 11 metri și cartonaș roșu în minutul 5, „Tase” nu consideră că Istvan Kovacs a viciat rezultatul acestui meci.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, elevii lui Marinos Ouzounidis se apropie la patru puncte de liderul CFR Cluj și relansează astfel lupta pentru titlu, cu doar șase etape rămase de disputat.

Florin Tănase, descumpănit după înfrângerea cu U Craiova

Normal că nu ne pică bine. Venisem aici să scoatem puncte, dar am ajuns la două înfrângeri consecutive. Trebuie să ne revenim și să câștigăm meciul următor. În seara asta parcă n-am fost proaspeți.

ADVERTISEMENT

S-a acumulat și oboseala, jucăm din trei în trei zile, avem un lot subțire, poate cel mai subțire. Trebuie să ne refacem, pentru că nu e totul pierdut.

Per total cred că a arbitrat ok, dar la acea fază (la un duel în careu între Nicușor Bancu și Adrian Niță) să fie penalty în minutul 5 și roșu probabil, era greu să mai revină Craiova. Dar nu arbitrajul este de vină.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio altă problemă. Oboseala, avem lot subțire, jucători accidentați… Astea sunt cauzele. Eu sper să ne revenim cât mai repede, să fim proaspeți la meciul cu CFR și să câștigăm. Nu s-a dopat nimeni niciodată de la noi, astea sunt speculații, nu mă interesează”, a declarat Florin Tănase imediat după meci.

Toni Petrea, despre gafa lui Andrei Vlad: „Se poate întâmpla”

Deși Andrei Vlad le-a făcut cadou „juveților” cel de-al doilea gol, trimițându-și mingea în propria poartă după un șut expediat de Nistor, Toni Petrea a sărit în apărarea elevului său.

ADVERTISEMENT

N-am apucat să vorbesc cu Vlad. E un șut la poartă, se poate întâmpla, a încercat să pareze, a prins-o greșit. Eu nu consider o mare problemă acest lucru.

Sper ca în aceste zile, până la jocul cu CFR, să mai recuperăm 1-2 jucători pentru a mai completa măcar banca. Până atunci trebuie doar să ne refacem fizic și mental”, a comentat antrenorul roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,15 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT