Sport

Cum explică jucătorii lui Dinamo eșecul cu CS Mioveni: ”A fost un joc urât”

Dinamo a suferit primul eșec din istoria confruntărilor cu CS Mioveni. ”Câinii” dau semne de oboseală. Au încasat gol la singurul șut pe poartă.
17.08.2021 | 00:38
Cum explica jucatorii lui Dinamo esecul cu CS Mioveni A fost un joc urat
ADVERTISEMENT

Dinamo a prestat cel mai slab joc din actualul campionat, pe teren propriu, și a pierdut cu 0-1 întâlnirea cu CS Mioveni.

Roș-albii au controlat prima repriză, dar în startul actului secund, o execuție norocoasă a lui Bogdan Rusu a înclinat balanță în favoarea echipei oaspete.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu cere întăriri: ”E greu fără rzerve”

Golgheterul Ligii 1, Deian Sorescu, dă vina pe lipsa de soluții la nivelul băncii tehnice, pentru înfrângerea cu CS Mioveni, din ultimul meci al etapei a 5-a.

”E greu fără rezerve, avem tineri talentați, foarte buni, dar ne trebuie și jucători cu experiență. Nu avem nicio scuză, eram convinși că o să scoatem un rezultat pozitiv, dar nu am reușit.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni s-a blocat foarte bine, nu am avut spații. Golul lor a fost norocos, dar au avut și mai multe ocazii pe final pentru că ne-am deschis noi. Atât am putut astăzi, nu avem nicio scuză”, a spus Sorescu.

Fotbalistul a lăsat să se înțeleagă că nu este cel mai fericit de ceea ce trăiește la Dinamo și a dat frâu liber imaginației suporterilor când a fost întrebat dacă mai rămâne la echipă.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă mai rămân. Sunt sănătos, asta contează. Sunt multe meciuri, avem mult de muncă, ăștia care suntem, trebuie să luptăm mai departe”, a comentat Deian Sorescu.

Alexandru Răuță: ”Suntem o echipă în formare, dar trebuie să ne trezim”

Colegul lui Deian Sorescu din linia mediană, Alexandru Răuță, a apreciat că jocul a fost urât, iar neșansa lui Dinamo este că trebuie să promoveze jucători extrem de tineri, lipsiți de experiență.

ADVERTISEMENT

”A fost un joc urât. Prima repriză am dominat, am avut două ocazii, apoi au dat ei un gol norocos în repriza a doua, n-am mai văzut în viața mea un gol ca acesta.

Suntem o echipă în formare, de la etapă de la etapă intră jucători noi, trebuie să crească, e greu dacă nu ai bancă, e foarte greu. Trebuie să facem transferuri altfel va fi foarte greu.

Atmosfera e bună, s-au mai plătit din restanțe, acum cu insolvența o să primim banii la timp, dar nu contează banii. Și anul trecut am jucat fără bani.

Nu aveam voie să luăm bătaie. Mioveni e o echipă incomodă, da trebuie să ne trezim. Nu stăm rău în clasament, dar trebuie să ne trezim”, a adăugat Răuță.

ADVERTISEMENT