Life

Cum fac baie concurenții de la Survivor România și cum își spală hainele: „Șampon și săpun nu aveam”

Un fost concurent de la Survivor România a făcut noi dezvăluiri despre condițiile în care trăiesc concurenții în junglă. Cum își spală, de fapt, hainele.
25.02.2023 | 17:07
Cum fac baie concurentii de la Survivor Romania si cum isi spala hainele Sampon si sapun nu aveam
Cum fac baie concurenții de la Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România este unul dintre cele mai dure reality show-uri de la noi din țară. Pe lângă probele sportive dificile, Faimoșii și Războinicii trebuie să treacă și peste condițiile precare de viață. Mulți s-au plâns de ele, iar un fost concurent a explicat cum își spală hainele concurenții emisiunii de la Pro TV.

Cum își spală hainele și cum se îngrijesc concurenții de la Survivor

Când a fost eliminată, Vica Blochina – care are o vastă experiență în emisiuni de televiziune- a mărturisit că Survivor România este cel mai greu show la care a participat vreodată. Vedeta a trăit un șoc atunci când și-a dat seama că trebuie să reziste fără produse de igienă și îngrijire personală. 

ADVERTISEMENT

Mai mult, Gheboasă- și el concurent la Survivor România 2023- a cerut să părăsească după doar câteva zile competiția, explicând ulterior ca nu poate rezista în acele condiții, printre insecte și fără o toaletă amenajată. 

Albert  Oprea, unul dintre foștii concurenți de la Survivor, a dezvăluit că pentru a face baie, Faimoșii și Războinicii au la dispoziție doar apa mării, însă aceasta nu este suficientă pentru a îndepărta nisipul și sarea de pe piele.

ADVERTISEMENT

Concurenții încercau să profite de râurile aflate în apropierea locurilor unde au loc traseele pentru a se spăla, iar hainele le puneau la uscat pe un uscător improvizat dintr-o funie, dar acestea nu erau, oricum, prea curate.

„Condițiile de la Survivor România sunt mult mai grele decât se prezintă la televizor. Ne spălam hainele doar în mare, nu prea aveai cum altfel. Ne uscam hainele pe o funie pe care o pusesem pe două bețe, ca un fel de uscător.

ADVERTISEMENT

Hainele erau murdare, pline de sare, miroseau, nu aveam șampon, nu aveam nimic. Noi ne spălam tot în mare, dar și în râuri. Când aveam jocuri, mai erau râuri, ne aruncam în ele ca să mai dăm nisipul jos, să mai scăpăm de sare”, a declarat Albert Oprea pentru playtech.ro. 

„Miroseam toți a transpirație”

De altfel, Albert Oprea a mărturisit că din cauză că nu avea nici săpun, nici șampon, majoritatea concurenților miroseau a transpirație, iar când vine vorba de lenjerie intimă, nu aveau la dispoziție decât foarte puține articole.

ADVERTISEMENT

„După jocuri ne duceam la râu, ne spălam, dădeam nisipul jos și așteptam să ne uscăm la soare. Șampon și săpun nu aveam, miroseam a transpirație mulți dintre noi, este tragic să dormi acolo. Am avut câte 3 perechi de lenjerie intimă și ciorapi, le-am ținut 6 luni. Le spălam, le purtam cu nisip, cu tot ce aveau în ele”, a adăugat fostul concurent de la Survivor România.

ADVERTISEMENT