Life

Cum face față Gina Pistol programului încărcat al soțului său. Smiley: „Nu are cu ce să mă ajute”

Smiley a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Gina Pistol. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi și cum l-a cucerit vedeta.
15.03.2024 | 23:20
Cum face fata Gina Pistol programului incarcat al sotului sau Smiley Nu are cu ce sa ma ajute
Smiley Și Gina Pistol, secretul căsniciei fericite. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley a vorbit despre căsnicia cu Gina Pistol și a dezvăluit cum sunt, de fapt, lucrurile între ei atunci când ușa casei se închide. Artistul are un program foarte încărcat, dar pare că soția lui a descoperit secretul pentru a ține familia unită.

Cum se înțeleg Smiley și Gina Pistol, de fapt

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit anul trecut, după o relație de mai mulți ani. Cei doi au avut o nuntă de vis, urmată de o lună de miere scurtă, dar fascinantă, în care s-au bucurat unul de compania celuilalt.

ADVERTISEMENT

Unul dintre motivele pentru care au stat destul de puțin în vacanță este programul încărcat al artistului. Acesta nu doar că nu-și permite să lipsească prea mult din țară, dar puține sunt și zilele în care stă prea mult cu familia.

Și chiar dacă multe femei ar fi deranjate de acest lucru, Gina Pistol nu face parte din această categorie, după cum a povestit Smiley. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite pare că a descoperit secretul căsniciei fericite.

ADVERTISEMENT

„Ne înțelegem foarte bine. Este o fată cu suflet mare, foarte empatică, sensibilă și cumva băiețoasă, de gașcă. Mă echilibrează foarte tare. Și nu pune în niciun fel presiune pe mine știind programul meu și știind ce am eu de făcut și de gând să fac.

 Gina mă sprijină în toată povestea asta, chiar dacă de multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută că nu pune niciun fel de presiune pe mine, nu pune prea multe întrebări.

ADVERTISEMENT

Nu îmi cere socoteală pentru nopțile pierdute la studio sau pentru orele pe care le întârzii când zic că vin acasă la o anumită oră”, a declarat Smiley despre relația cu Gina Pistol, în podcastul moderat de Damian Drăghici, conform wowbiz.ro.

L-a cucerit total cu personalitatea sa

Pe de altă parte, Smiley a mărturisit că soția sa l-a cucerit nu doar cu frumusețea, dar și cu personalitatea sa. A descris-o ca pe o femeie cum rar îți este dat să întâlnești, plină de viață, care emană fericire.

ADVERTISEMENT

„Are foarte multe calități ca femeie, dar și ca și om. Nu e un om care îți ia energia, este un om care îți dă energie… care mă distrează. Are un simț al umorului senzațional. Zice că e mai funny decât mine și tind să o cred. Ea face mai multe glume decât mine, eu tind să devin serios în discuții”, a adăugat Smiley.

ADVERTISEMENT