Life

La câteva luni de la nuntă, Gina Pistol și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile prin care ea și Smiley au trecut: „Mulți oameni nu au crezut”

Gina Pistol și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele prin care ea și Smiley au trecut de-a lungul anilor.
15.11.2023 | 08:52
La cateva luni de la nunta Gina Pistol sia deschis sufletul si a vorbit despre greutatile prin care ea si Smiley au trecut Multi oameni nu au crezut
Gina Pistol a vorbit despre începutul relației cu Smiley. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley sunt acum unul dintre cele mai iubite cupluri, însă relația lor a fost supusă mai multor teste până când să ajungă în acest punct. Fosta prezentatoare de la Antena 1 și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele.

Gina Pistol a vorbit despre începutul relației cu Smiley

Deși pare că au fost făcuți unul pentru celălalt și că dintotdeauna au fost un cuplu, Smiley și Gina Pistol au avut multe de îndurat până să devină familia ideală pe care toți o văd astăzi.

ADVERTISEMENT

La începutul relației lor, Gina a simțit că și-a găsit alesul și că el este cel lângă care își va petrece viața. Însă oamenii, dar și programul încărcat al artistului au făcut-o să sufere.

Mulți nu au avut încredere, chiar dacă îi cunoșteau pe amândoi, că vor reuși să clădească un viitor împreună. Totuși, privind în urmă, vedeta este recunoscătoare pentru tot ce au trăit, căci consideră că a meritat din plin.

ADVERTISEMENT

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamagit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau.

Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot”, a decalarat Gina Pistol despre începutul relației cu Smiley, pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Nunta, cel mai frumos al anului 2023

În luna mai a avut loc și cel mai frumos al anului 2023 pentru Gina Pistol și Smiley. Ei s-au căsătorit într-un decor de basm și au avut o nuntă ca în povești, a cărei invitat de onoare a fost chiar fiica lor, Josephine.

„Anul acesta a avut loc și nunta. Noi ne simțeam ca și cum am fi fost de mult căsătoriți, suntem de mult timp o familie, dar am făcut pasul acesta și pentru familia noastră extinsă.

ADVERTISEMENT

Și știu că toți oamenii care au fost prezenți la acest eveniment și alții care, din păcate, nu au reușit să ajungă au fost oameni care s-au bucurat pentru noi și s-au distrat alături de noi. Nu-mi puteam dori ceva mai frumos de atât, a fost o nuntă superbă”, a mai spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT