Life

Cum îl cheamă, de fapt, pe Aris de la America Express 2024. Fiul Andreei Esca mai are un prenume neobișnuit

Care este numele complet al lui Aris de la America Express 2024. Andreea Esca a ales un prenume neobișnuit pentru băiatul său.
25.07.2023 | 10:31
Cum il cheama de fapt pe Aris de la America Express 2024 Fiul Andreei Esca mai are un prenume neobisnuit
Care este numele complet al lui Aris de la America Express. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aris de la America Express 2024 a avut norocul să se nască într-o familie deja celebră în România. Mama sa este nimeni alta decât Andreea Esca, iar sora lui a bifat prima copertă de revistă când avea doar câteva luni, totuși, despre el se știu puține lucruri.

Cum îl cheamă pe Aris de la America Express 2024

Aris a venit pe lume 4 iulie 2003, iar părinții lui sunt Andreea Esca și Alexandre Eram. Atât el, cât și sora lui, au crescut în lumina reflectoarelor. De altfel, la doar câteva lui, Alexia Eram, devenit acum un influencer cu mult succes, apărea pe coperta unei reviste.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, despre Aris se cunosc puține lucruri. Băiatul studiază afacerile în Barcelona, acolo unde locuiește într-o garsonieră modestă, în ciuda faptului că ambii părinți câștigă sume impresionante de bani.

Recent, Aris  de la America Express 2024 a împlinit 20 de ani, iar mama sa i-a urat public la mulți ani, ocazie cu care a ieșit la iveală și care este numele complet al tânărului. Vedeta a ales un nume deosebit pentru copilul său: Melkior.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Aris Melkior. 20 de ani…ce vârstă frumoasă! Ce băiat mișto! Ce mamă mândră! Te iubesc”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei cu Aris de la America Express 2024.

Melkior este un nume ale căror origini sunt incerte. Unii specialiști spun că provine din ebraică, „eli melekh > Melki’or”, și se traduce ca „Dumnezeu este rege, Dumnezeu este lumină, regele meu este lumină”.

ADVERTISEMENT

O altă variantă este că vine din persanul vechi „melk quart” și înseamnă „orașul regelui”. Al doilea prenume al lui Aris de la America Express 2024 este purtat și de unul dintre Magii Biblici care apar în Evanghelia după Matei.

Melchior Grodziecki (~1582–1619) a fost un preot iezuit, martir și sfânt al Bisericii Catolice. S-a născut în Cieszyn în familia nobilă Grodski. Și-a început studiile la Viena cu iezuiții și, în 1603, a intrat în noviciatul iezuit din Brno.

ADVERTISEMENT

Urarea specială pe care Alexia Eram i-a făcut-o fratelui său

De ziua lui, Aris a primit o urare specială și de la sora lui, împreună cu care a fost la America Express 2024. „La mulți ani Ariiiis! Aris este fratele meu mai mic pe care mi l-am regăsit în aventură pe care am avut-o alături de el.

Ești un băiat extraordinar: Carismatic, amuzant, ambițios și inteligent. Reușești întotdeauna să mă faci să zâmbesc și să mă ridici când am o perioada grea. Sper că tot ce îți pui în cap în viață asta să îți reușească, să fii sănătos, fericit și să profiți de toate momentele. Te iubește sora ta mai mare!”, este mesajul pe care Alexia Eram i l-a transmis fratelui său.

ADVERTISEMENT