Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, mesaj pentru Edi Iordănescu după super prestațiile lui Alex Mitriță: “Îl cer, în mod public, la echipa națională!”

Horia Ivanovici a oferit un mesaj către Edi Iordănescu prin care îl cere pe Alexandru Mitriță la echipa națională. Jucătorul craiovenilor este într-o formă de zile mari.
31.03.2024 | 13:10
Horia Ivanovici mesaj pentru Edi Iordanescu dupa super prestatiile lui Alex Mitrita Il cer in mod public la echipa nationala
Horia Ivanovici, mesaj pentru Edi Iordănescu despre convocarea lui Alex Mitriță. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prestațiile lui Alex Mitriță din ultima perioadă au făcut ca Horia Ivanovici să îl ceară pe jucătorul din Bănie la echipa națională condusă de Edi Iordănescu. Gazda show-ului FANATIK SUPERLIGA este de părere că Mitriță merită un loc la EURO 2024.

Mesaj pentru Edi Iordănescu, despre convocarea lui Alex Mitriță: “Ai ceva personal cu el”

Atacantul oltenilor a fost cel mai important component al Universității Craiova în duelul câștigat cu Rapid, scor 2-1. După prestația de aseară, cumulată și cu cele din etapele trecute, Horia Ivanovici i l-a cerut public lui Edi Iordănescu pe Alex Mitriță la echipa națională.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1, gazda show-ului a susținut că Mitriță are evoluții foarte bune care îl fac să merite un loc la Campionatul European din Germania.

“A fost eroul serii. Un jucător incredibil, un jucător pe care eu îl cer, în mod public, la echipa națională. Sunt convins că Edi Iordănescu se uită și știu că e un tip echilibrat.

ADVERTISEMENT

Edi, nu ai cum să nu îl chemi pe Mitriță, la cum joacă Mitriță în acest moment. Dacă nu îl chemi eu nu mai înțeleg nimic din fotbalul ăsta.

Nu zic să joace titular, dar dacă nu îl chemi la echipa națională înseamnă că ai ceva personal cu el. Nu ai cum să nu îl chemi pe Mitriță la cum prestează. Măcar să fie în lotul pentru EURO 2024″, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Mitriță este cel mai bun jucător din campionat”

În cadrul emisiunii și Viorel Moldovan a fost de acord cu Horia Ivanovici. Analistul este de părere că Mitriță are o formă mai bună decât unii dintre jucătorii vizați pentru echipa națională.

“În momentul de față este cel mai bun jucător din campionat și la nivel de jucători care sunt în vizorul echipei naționale. Îmi imaginez un trio ofensiv de mare viteză, tehnică și forță de pătrundere”, a declarat Viorel Moldovan, la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță vrea la EURO 2024: “Am discutat cu Iordănescu. Pentru asta muncesc”

“A fost o discuție privată cu Iordănescu. Mi-a zis să continui pe aceeași linie și răspunsul meu e mereu pe teren. S-a văzut și azi că sunt într-o formă bună.

Nu vreau să mă repet. Da, vreau la EURO. Pentru asta muncesc în fiecare zi, fiecare meci, să avem rezultate la echipa de club. Dacă avem rezultate la echipa de club, avem șanse să ajung la EURO”, a spus Alexandru Mitriță după victoria de aseară cu Rapid 2-1.

ADVERTISEMENT