Life

Cum încearcă familia lui Daniel Balaciu să-i ia fetițele Danei Roba: ”Nu se face așa ceva”

Familia lui Daniel Balaciu vrea să-i ia fetițele Danei Roba. La ce metode a apelat. Dezvăluiri făcute de fosta soție a actualului partener al make-up artistei.
08.12.2023 | 18:00
Cum incearca familia lui Daniel Balaciu sai ia fetitele Danei Roba Nu se face asa ceva
Dana Roba are două fiice din căsnicia cu Daniel Balaciu. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba duce un război dur nu doar cu Daniel Balaciu, fostul soț, cel care a bătut-o cu ciocanul în cap, în această vară, ci și cu familia bărbatului. Aceasta decurge la diferite metode pentru a obține custodia fetițelor make-up artistei, Chantal și Celine.

Familia lui Daniel Balaciu vrea să-i ia fetițele Danei Roba. La ce metode a apelat sora bărbatului

După ce a fost la un pas de moarte, din cauza loviturilor primite de la fostul soț, Dana Roba a avut grijă să aibă ea custodia fetițelor, dar familia bărbatului (care acum este după gratii, n.r) nu pare a fi mulțumită de acest lucru. Ce a încercat să facă sora lui Daniel Balaciu.

ADVERTISEMENT

Lucrurile între Dana Roba și familia lui Daniel Balaciu s-au complicat de când make-up artista și-a făcut un nou partener, pe Beni, cel care a sprijinit-o pe tot parcursul cât a fost în spital și care îi este alături în continuare. La rândul său, Beni este divorțat și are copii.

Fosta soție a lui Beni a mărturisit că sora lui Daniel Balaciu a contactat-o pentru a-i cere mai multe detalii despre povestea de dragoste dintre Dana Roba și Beni, cu scopul de a avea dovezi pentru a obține custodia lui Chantal și Celine.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a actualului partener al Danei Roba, contactată de cumnata make-up artistei

Femeia, al cărei nume este Iulia Istrate, nu și-a dorit să se implice în acest scandal, legat de custodia celor mici, chiar dacă a avut disensiuni cu Dana Roba. Iuliei Istrate nu i se pare normală agresiunea la care a fost supusă Dana Roba de către Daniel Balaciu, subliniind că fetițele au riscat să rămână fără mamă.

”Nu înțeleg de ce este un conflict între noi două. Ea a intervenit pur și simplu. Din contră, a fost o conversație între mine și cumnata ei, sora lui Daniel Balaciu. Aceasta a încercat să-mi ceară mie niște detalii despre Dana și Beni, dacă pot să le dau, pentru a le folosi în obținerea custodia fetelor.

ADVERTISEMENT

Am spus cu nu mă bag, nu mă interesează, ceea ce a făcut fratele ei este sub orice critică. Indiferent de ce a făcut acestă femeie, nu se face așa ceva, le putea lăsa fără mamă pe fetele acelea. Când i-am spus lui Beni, mi-a spus că Dana îmi mulțumește din tot sufletul pentru că sunt femeie, sunt mamă și a spus că același lucru ar fi făcut și ea pentru mine”, a declarat Iulia Istrate pentru Spynews.

Referitor la neînțelegerile dintre Dana Roba și Iulia Istrate, acestea au pornit după ce make-up artista a acuzat-o pe fosta parteneră a lui Beni că ar fi fost infidelă, chiar cu un văr de-al bărbatului, cu care ar fi împreună și în prezent. Bianca, sora lui Beni, a oferit o explicație tot pentru sursa menționată anterior. Ea invocă gelozia drept motiv al altercației dintre cele două femei.

ADVERTISEMENT

” (…) Eu cred că trebuie vorbit cu ele, trebuie să li se explice situația. De aceea Beni este pus într-o lumină proastă acum. El a fost alături de copii mai mult decât un tată. A fost și este! Dana este o persoană publică, fosta mea cumnată a fost și ea pe la diverse emisiuni, în trecut. Fetele Danei sunt crescute într-un fel, nepoatele mele sunt crescute în alt mod. Este vorba de gelozie, Beni este în centrul atenției mai mult de când este cu Dana, în relația cu Dana îi merge foarte bine…Bănuiesc că invidie este”, a detaliat Bianca.

ADVERTISEMENT