Războinicii au câștigat ieri jocul de imunitate de la Survivor România, în urma căruia au primit și câteva alimente.
Cei din echipa albastră s-au ales cu doi cartofi pe cap de persoană. Au mai primit și câte un litru de ulei și un kilogram de orez, la comun.
Pentru a nu exista discuții despre cine ia porția cea mai mare de mâncare, aceștia aproape că au tras la sorți cartofii pe care urmau să îi consume.
Totul a pornit după ce la fiecare recompensă câștigată Blaze, considerat de Alex Delea ”fomistul” grupului, a pus de fiecare dată mâna pe cea mai mare porție de mâncare.
Întrucât cartofii erau de mărimi diferite, Războinicii s-au gândit la o metodă care să nu creeze frustrări în alimentarea grupului.
Elena Matei a venit cu ideea ca jumătate din porție să fie gătiți la comun. Fiecare cartof care le-a rămas membrilor echipei să fie gătit după preferințele fiecăruia.
Ideea fostei concurente de la Chefi la cuțite a fost bine primită de colegii ei.
„Eu m-am gândit la o variantă să punem ăștia 11 cartofi în ghiozdan și să vină fiecare să și-l ia”, a spus Elena în show-ul de la PRO TV.
Alex Delea a sărit repede, aducându-l în discuție pe Blaze. „Fii atent, că tu ești cel mai fomist. Mereu te bagi în față. Faci tu cum faci și iei cea mai mare porție. Nu știu cum faci, dar faci.
Ia cuiul ăsta, scrie pe fiecare cartof, unu, doi, trei patru, El alege ultimul”, a fost sugestia lui Alex Delea astfel încât Blaze să nu se aleagă cu cartoful cel mai mare, cum s-a întâmplat în alte ocazii cu porțiile de mâncare.
„E normal ca nu toți cartofii să aibă aceeași mărime. Toată lumea, mereu, vrea să îl ia pe cel mai mare”, a spus Blaze la testimoniale.
Concurenții au spus niște cifre aleatoriu, iar în funcție de cifra rostită, le revenea un anumit cartof, mai mare sau mai mic.
Se pare că această strategie a funcționat destul de bine, căci toți cei din echipa albastră au fost mulțumiți de alegerile făcute, cu excepția lui Alex Delea, care, culmea, a nimerit cel mai mic cartof.