Fotbal international

Cum își petrece Cristiano Ronaldo vacanța! Portughezul se distrează cu iubita în ziua finalei Ligii Campionilor

23.08.2020 | 17:54
Cum isi petrece Cristiano Ronaldo vacanta Portughezul se distreaza cu iubita in ziua finalei Ligii Campionilor
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo uită de eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor printr-o vacanță de vis.  Jucătorul campioanei Italiei stă la bordul iahtului său împreună cu iubita sa Georgina Rodriguez. Aceasta pune pe rețelele de socializare poze din călătorie.

Ronaldo și partenera sa au organizat o petrecere la care au fost mai mulți prieteni. Ei au fredonat cântecul ”Vreau doar să dansez”, interpretat de trupa din Spania Zenttric.

ADVERTISEMENT

Pozele publicate arată cât de puternică este legătura dintre Cristiano Ronaldo și partenera sa Georgina Rodriguez. Cei doi au împreună și un copil.

Cristiano și Georgina sunt împreună cu cei patru copii ai portughezului

În urmă cu câteva zile, starul portughez a publicat un videoclip de la o sesiune de scufundări, spre deliciul fanilor săi de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cristiano și Georgiana sunt în aceste zile pe yacht, la mare, împreună cu cei patru copii de care au grijă amândoi: Alana Martina (2 ani) fetița lor, Cristiano Jr. (10 ani) și gemenii Eva Maria și Mateo (3 ani), pe care jucătorul îi are din relații precedente.

Cristiano Ronaldo postează destul de des pe rețele de socializare. Cu ceva zile în urmă  a pus o poză de pe yacht-ul său care valorează 6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Și iubita sa postează pe rețelele sociale imagini din vacanță

Brazilianul Marcelo fostul său coechipier de la Real Madrid a postat câteva cuvinte amuzante despre ce a publicat Cristiano.

Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo este și ea activă pe rețelele de socializare și a postat mai multe fotografii cu apusul de soare din Saint-Tropez. 3 milioane de fani i-au dat like spaniolei care s-a născut în America de Sud.

ADVERTISEMENT

Juventus și Cristiano Ronaldo au părăsit Liga Campionilor după ce au fost învinși în tur cu 1-0, iar în Italia au câștigat cu 2-1. Francezii s-au calificat mai departe datorită golului marcat în deplasare. În faza optimilor a părăsit campioana Italiei competiția.

ADVERTISEMENT