Life

Cum își serbează ziua de Mihail și Gavril vedetele din România. Mihai Petre merge la muncă, iar Mihaela Tatu se relaxează

Pe 8 noiembrie, de Sfinții Mihail și Gavril, nenumărate vedete din România își serbează ziua de nume. Fiecare dintre ele însă are activități complet diferite.
08.11.2022 | 10:22
Cum isi serbeaza ziua de Mihail si Gavril vedetele din Romania Mihai Petre merge la munca iar Mihaela Tatu se relaxeaza
Cum își serbează vedetele din România ziua de Sfântul Mihail și Gavril. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astăzi, de Sfinții Mihail și Gavril, peste un milion de români își serbează ziua de nume. Printre aceștia se numără și vedete de top din România.

Cum și serbează Mihai Trăistariu ziua de nume

Mihai Mitoșeru spre exemplu a făcut un obicei, iar în fiecare an de ziua lui pleacă în străinătate. Acum însă, pentru că timpul a fost scurt, iar treburile sunt multe, acesta a decis să stea de Sfinții Mihail și Gavril pe lângă casă, cu prietenii apropiați, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în timpul zilei, Mihai Mitoșeru va merge și în vizită la mama sa, iar cu restul oamenilor importanți din viața se va vedea de abia seara.

Mihai Trăistariu pe de altă parte are cu totul alte planuri. Până acum, celebrul artist și-a serbat ziua de naștere, dar și cea de nume, cu elevii de la școala de muzică. În acest an însă, lucrurile sunt diferite.

ADVERTISEMENT

Are câteva emisiuni tv programate deja, drept urmare, se așteaptă să fie sărbătorit acolo.

”În general ziua de Mihail și Gavril ori fac ceva cu elevii mei de la școala de muzică și îi sărbătorim pe toți cei care poartă aceste nume, ori mai mergeam cu managera mea la o pizza, dar acum s-a întâmplat că am aceste emisiuni și mă duc acolo să fiu sărbătorit“, a povestit Mihai Trăistariu, pentru wowbiz.ro.

Și Mihaela Tatu își serbează ziua de nume de Sfinții Mihail și Gavril. În acest an însă, prezentatoarea tv alege să se relaxeze. Aceasta a declara pentru sursa citată că fetele ei o vor scoate în oraș, iar în rest, seara va alege să stea în fotoliu.

ADVERTISEMENT

Spre seară, vedeta își va plimba câinele, însă nu se plânge deloc, pentru că va fi o zi cât se poate de simplă pentru ea.

Mihai Petre și Elwira muncesc de Sfinții Mihail și Gavril

Mihai Petre pe de altă parte va avea o zi de nume destul de agitată. Contactată de sursa citată, Elwira Petre, soția dansatorului, a dezvăluit că cei doi nu vor sărbători pentru că au foarte mult de muncă.

ADVERTISEMENT

“Nu sărbătorim foarte mult, este o zi normală de marți în care lucrăm”, a dezvăluit aceasta, pentru wowbiz.ro.

Gabriel Cotabiță își serbează și el ziua de nume astăzi, 8 noiembrie. Nu are nici dorințe și nici planuri de onomastică și spune că are cam tot ceea ce și-ar fi putut dori vreodată.

Mihai Albu în schimb are două zile de nume în familie, a sa și a fiicei sale, Mikaela. Cu toate astea, se pare că designerul va petrece alături de colegii de serviciu, în atelierul său.

Spre seară însă, cel mai probabil, Mihai Albu va petrece timp de calitate cu iubita sa, după cum spune chiar el.

La fel ca și Mihai Petre, și cântăreața Aza Gabriela are în plan să muncească astăzi, deși este ziua ei de nume. Nu și-a făcut niciun plan, va merge la muncă pentru că are nenumărate proiecte în desfășurare, iar la finalul săptămânii va susține și câteva concerte.

ADVERTISEMENT
Tags: