Cum îți poți face o mască de protecție împotriva noului coronavirus. Tutorial video de la șeful sănătății publice din Statele Unite

Narcis Roșioru   
în HotNews
05/04/2020, 17:32
Cum îți poți face o mască de protecție împotriva noului coronavirus. Tutorial video de la șeful sănătății publice din Statele Unite
Cum îți poți face o mască de protecție împotriva noului coronavirus. Tutorial video de la șeful sănătății publice din Statele Unite. Sursa foto: Captură video

În cazul în care vrei să afli cum îți poți face o mască de protecție împotriva noului coronavirus, urmărește acest tutorial video cu Jerome Adams, șeful Departamentului de Sănătate Publică din SUA, care îți arată ce pași trebuie să urmezi.

Cum îți poți face o mască de protecție împotriva noului coronavirus

Jerome Adams, a realizat un tutorial video despre cum îți poți face singur o mască împotriva COVID-19 cu materiale pe care le ai la îndemână prin casă.

Șeful DSP al Statelor Unite a făcut de unul singur o mască de protecţie împotriva COVID-19, folosind un fular, un prosop sau un tricou.

Astfel, Adams ne arată tuturor ce pași trebuie urmați, cum trebuie tăiat și aranjat un material ce urmează să fie folosit pentru a face o mască de protecție.

Șeful Departamentului de Sănătate Publică din SUA a publiccat acest videoclip pe Facebook, pentru a veni în ajutorul celor care nu mai găsesc măști medicale.

Video: pașii pe care trebuie să-i urmezi

U.S. Surgeon General Jerome Adams Demonstrates How to Make a Cloth Face Covering

While the White House 30 Day Stay At Home guidance remains our most powerful weapon against COVID-19, CDC’s recommendation to wear a cloth face covering may help protect the most vulnerable. Watch U.S. Surgeon General Jerome Adams make a face covering in a few easy steps.

Posted by CDC on Friday, April 3, 2020

Așadar, după cum se poate vedea din videoclipul de mai sus, îți poți face o mască de protecție împotriva COVID-19 și singur, cu materiale pe care le ai deja la îndemână prin casă.

Chiar dacă o astfel de protecție nu este la fel de mare ca atunci când ai purta o mască medicală, aceasta este o soluție de rezervă la care ar trebui să apelezi atunci când ieși din casă.

În plus, masca realizată acasă are încă un avantaj: te ajută să scapi de reflexul de a-ți atinge gura după ce ai pus mâna pe mai multe obiecte, reușind astfel să limitezi pătrunderea virusurilor în organism.

Închide ×