Life

Cum l-a anunțat Cristina Ich pe Pițurcă Jr că e însărcinată: “A fost oribil. E Scorpion al dracului”

Cristina Ich (31 de ani) a dezvăluit cum l-a anunțat pe Alex Pițurcă (38 de ani) că este însărcinată. Frumoasa vedetă a mărturisit că partenerul ei de viață nu a avut reacția așteptată pentru că a izbucnit în râs. 
22.03.2021 | 09:27
Cum la anuntat Cristina Ich pe Piturca Jr ca e insarcinata A fost oribil E Scorpion al dracului
Cristina Ich a dezvăluit cum l-a anunțat pe Alex Pițurcă despre sarcină. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebra influenceriță trăiește o poveste de dragoste foarte frumoasă, relația cu băiatul lui Victor Pițurcă începând prin intermediul unui bun prieten, care le-a făcut cunoștință. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, după 3 luni aflând că vor fi părinți.

Șatena a ținut să mai adauge că s-a îndrăgostit iremediabil de Alex Pițurcă, fiind atrasă de frumusețea acestuia. Cristina Ich se înțelege de minune cu iubitul ei, alături de care are un băiat Noah, deși între ei este o diferență de vârstă de 7 ani.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich, despre momentul în care a rămas însărcinată. Cum a aflat Alex Pițurcă

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere.

Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui.

ADVERTISEMENT

E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Frumoasa șatenă a fost cerută în căsătorie de fiul lui Victor Pițurcă, însă a renunțat la ideea de nuntă după ce planurile sale s-au dus pe apa sâmbetei. Vedeta și-a dorit să facă o ceremonie în stil moldovenesc, însă partenerul de viață nu a fost de acord.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich a ținut să mai adauge că nu este o persoană geloasă, iubitul ei având toată libertatea din lume. În schimb, în cazul în care ar fi înșelată influencerița va trece cu vederea, încă nu în situația în care Alex Pițurcă ar avea o aventură mai lungă.

„Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: ›băi, femeie, ești nebună? E secolul 21». Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa.

ADVERTISEMENT

Nu sunt geloasă. Îi las libertate. Nu l-aș ierta dacă ar avea o relație în paralel, o aventură de o noapte însă cred că i-aș ierta. Momentan nu mai vreau alt copil”, a mai adăugat frumoasa șatenă în interviul acordat lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT