Life

Cum l-a cunoscut Cezara Dafinescu pe primul ei soț. Deși actrița era într-o relație, Florin Piersic a cerut-o de soție

Cezara Dafinescu a primit nenumărate cereri în căsătorie din partea lui Florin Piersic. În prezent, pe cei doi actori îi leagă o prietenie minunată.
20.02.2024 | 11:36
Cum la cunoscut Cezara Dafinescu pe primul ei sot Desi actrita era intro relatie Florin Piersic a ceruto de sotie
Cezara Dafinescu, cerută în căsătorie de nenumărate ori de Florin Piersic. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cezara Dafinescu este una dintre marile actrițe ale României. De-a lungul timpului, aceasta a urcat pe scenele teatrelor și a dat naștere unora dintre cele mai frumoase personaje. La fel de intensă precum viața profesională a fost și viața personală a actriței care își amintește, chiar și acum, toate momentele care au adus-o în punctul de azi.

Cezara Dafinescu și-a întâlnit marea iubire în timpul facultății

Cezara Dafinescu este una dintre actrițele care nu mai are nevoie de prezentări. Lumea actoriei în care a activat ani de zile este cea mai bună formă de introducere a sa. Cariera fulminantă îi este carte de vizită și nu este român care să nu fi auzit de ea.

ADVERTISEMENT

Cezara Dafinescu a fost mereu în centrul atenției, iar asta datorită faptului că, pe lângă talent, era și foarte frumoasă. Inclusiv colegii ei de teatru s-au îndrăgostit de ea, iar o astfel de poveste este legată de maestrul Florin Piersic.

În exclusivitate pentru viva.ro, Cezara Dafinescu a povestit cum l-a întâlnit pe primul ei soț. George Motoi este tatăl fiicei sale, iar povestea lor de dragoste pare, mai degrabă, scenariul unei piese de teatru.

ADVERTISEMENT

Cezara Dafinescu și-a cunoscut soțul prin intermediul filmului ”Serata”. În filmul respectiv, juca George Motoi și, atât ea, cât și colegele ei s-au îndrăgostit pe loc de el. Însă, doar Cezara avea să fie cea mai norocoasă dintre ele.

”Toate fetele, am văzut filmul Serata. Acest film era debutul unui actor pe care l-am descoperit, George Motoi. Toate ne-am îndrăgostit de el.”, a spus marea actriță pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre Cezara și soțul ei s-a întâmplat exact ca în filme

La un moment dat, la clasă, studentă fiind, aceasta a trebuit să joace o scenă de amor cu un coleg. Pentru a se putea descurca, și-a imaginat că în locul colegului se află George Motoi. La un moment dat, a și verbalizat asta, iar profesoara ei i-a confirmat că dacă l-ar vedea în realitate pe actor, s-ar îndrăgosti de el.

Cezara a avut norocul de a-și întâlni sufletul pereche pe vremea când era studentă. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar lucrurile au avansat. În momentul absolvirii, actrița era însărcinată în șase luni, iar viitorul ei era destul de bine conturat.

ADVERTISEMENT

”În anul III de facultate, s-a întâmplat să vină George, să fie transferat în București la noul Teatru Național. Și primul lucru pe care l-a făcut a fost să vină în clasă la profesoara lui, Zoia Anghel. Destinul nostru și-a spus cuvântul. El a venit la clasă și așa mai departe… am pornit mână în mână prin viață., a mărturisit actrița în interviul pentru viva.ro.

Chiar și acum, marea actriță își amintește că dragostea dintre ea și George Motoi nu putea fi exprimată în cuvinte. Sentimentele erau atât de puternice, încât au crezut că vor rămâne împreună pentru totdeauna. Însă, viața a fost imprevizibilă.

Marea actriță a fost cerută în căsătorie, de nenumărate ori, de Florin Piersic

George Motoi era mult mai matur decât Cezara, ceea ce i-a permis actriței să se dezvolte și să evolueze alături de el. Aceasta a avut foarte multe de învățat de la partenerul ei, mai ales pe plan profesional.

Din păcate, iubirea lor s-a stins la fel de repede precum s-a aprins. Cezara Dafinescu nu își explică ce anume a produs ruptura dintre ei. Însă, știe că pentru George Motoi ajunsese să fie o femeie străină.

În timpul mariajului cu George Motoi, Cezara Dafinescu a avut ocazia să joace alături de Florin Piersic. Cei doi s-au cunoscut la piesa de treatru ”Explozia” și au rămas prieteni. De-a lungul carierei, Cezara și Florin au jucat mereu rolul unor îndrăgostiți, iar publicul a început să-i perceapă ca pe un cuplu.

”Spre fericirea mea, mai apoi și în film, și în teatru, am fost distribuiți mereu ca parteneri. Spuneam că suntem parteneri direcți. Arătam foarte bine amândoi, publicul ne iubea.” a descris actrița chimia dintre ea și Florin Piersic.

Cezara Dafinescu recunoaște că a fost cerută de soție de mai multe ori de către marele actor. Fie că a fost în realitate sau pe scenă, cererile au existat. Nu s-a concretizat nimic între ei, doar o prietenie frumoasă care rezistă și azi.

”De nevastă m-a cerut mereu, fie ca personaj pe scenă, fie în glumă. Și ne-am iubit atât de mult, încât, în viața de zi cu zi, nu ne-a mai rămas decât prietenia. Dar prietenia e un dar de preț. Și acum am rămas prietenă cu Florin.”, a mai spus Cezara Dafinescu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT