Life

Cum l-a ironizat Dana Budeanu pe George Simion. „Adună țara. Lasă nunta”

Dana Budeanu îl ironizeză pe liderul AUR, George Simion, care se pregătește de nuntă cu iubita lui, Iulia Burceu. Ce îi transmite celebrul critic de modă!
09.07.2022 | 10:19
Cum la ironizat Dana Budeanu pe George Simion Aduna tara Lasa nunta
Dana Budeanu se ia de George Simion. ce îi transmite vedeta. Sursa foto: captură ”Verdict Politic”
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu i-a transmis un mesaj lui George Simion, liderul AUR, care este în prag de nuntă cu iubita lui, Iulia Berceu. Celebrul critic îl atenționează pe tânărul politician, că se întâmplă lucruri mai importante și că, în acest moment, țara arde la propriu.

Dana Budeanu îl ironizează pe George Simion înainte de nuntă

Dana Budeanu îi atrage atenția lui George Simion, care se pregătește să joace în curând la nuntă. În timp ce acesta face tam-tam cu nunta lui cu Iulia Berceu, vedeta îl trage efectiv de mânecă, și îi spune că în țară se petrec lucruri grave.

ADVERTISEMENT

„Ard zeci de hectare de guru în Arad! Siemion! Adună țara! lasă nunta!”, a scris Dana Budeanu pe pagina ei de Facebook.

Celebra creatoare de modă l-a poreclit în mai multe rânduri pe președintele AUR ”Siemion”, făcând aluzie la Serviciul de Informații Externe (SIE), unitate de care acesta ar aparține.

ADVERTISEMENT

George Simion a spus că nu este supărat pe modul în care l-a poreclit aceasta, ba chiar spune că acest lucru îl amuză teribil. ”Mă amuză, nu știu de ce ar trebui să mă atace”, a spus șeful AUR, George Simion.

Dana Budeanu și George Simion s-au întâlnit într-o emisiune la Antena 3, în luna mai.

Liderul AUR a invitat pe toată lumea la nunta lui

George Simion se căsătorește cu Iulia Burceu în cadrul unui eveniment la care este invitată toată lumea. La nunta lor au primat invitații și persoane la care, poate nu s-ar fi așteptat nimeni.

ADVERTISEMENT

De pildă, premierul și președinții celor două camere ale Parlamentului au primit de asemenea invitații la nunta care ar putea să intre în Cartea Recordurilor pentru numărul de perechi de nași.

„O să avem câte o pereche pentru fiecare județ”, a precizat George Simion, într-o declarație pe care a făcut-o în podcastul „România lui Cristache”. Afirmația liderului AUR a dus la o inevitabilă criză de râs în regie, de la care s-au molipsit atât moderatorul, cât și invitatul.

ADVERTISEMENT

Nunta lui George Simion va avea loc pe data de 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea și sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați. Acolo, vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și Theo Rose.

Ard hectare de guru în Arad

În timp ce George Simion vorbește despre nunta lui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad anunță că aproximativ 30 de hectare de grâu și vegetație uscată au luat foc între localitățile Horia și Vladimirescu.

Pentru stingerea incendiului a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și 14 pompieri, dar și un echipaj SMURD. În sprijin au venit și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Livada și Șiria.

ISU Arad a anunțat azi, sâmbătă, că incendiul a fost stins. Cauza probabilă incendiului a fost stabilită ca fiind scântei mecanice produse de utilajul agricol.

ADVERTISEMENT
Tags: