Life

Cum l-a ironizat Mihai Bobonete pe ministrul Petre Daea! „Întâi și-a scos ciorapii albi”

Cum l-a ironizat Mihai Bobonete pe ministrul Daea pe pagina de Facebook a lui Alex Dima. Ce a spus despre el Bobiță din Las Fierbinți de la postul Pro TV.
10.07.2022 | 14:22
Cum la ironizat Mihai Bobonete pe ministrul Petre Daea Intai sia scos ciorapii albi
Cum l-a ironizat Mihai Bobonete pe ministrul Daea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete este cunoscut pentru rolul lui Bobiță din Las Fierbinți. Actorul  își ține fanii la curent cu tot ce face pe rețelele sociale, dar atunci când are ceva de spus, nu se abține nici pe paginile colegilor lui.

Mihai Bobonete l-a ironizat pe ministrul Petre Daea

Mihai Bobonete, în vârstă de 42 de ani, cunoscut pentru rolul lui Bobiță din Las Fierbinți, l-a ironizat pe Petre Daea, care în urmă cu două zile a depus jurământul ca ministru al Agriculturii. La o postare făcută de Alex Dima de la Pro TV, în care a arătat cum merge pe ape ministrul, Mihai Bobonete a comentat imediat. Vedeta Pro TV a avut două comentarii acide.

ADVERTISEMENT

„El și Jessus”, a scris Mihai Bobonete, după care a revenit.

„Îți dai seama că întâi a scos ciorapii albi și apoi a ordonat ăluia să facă poză! Domnul Daea rămâne totuși în istoria Modernă a idioților prin faptul că acum puțină vreme a comparat Gripă Porcină cu Holocaustul!”, a mai notat Mihai Bobonete, în dreptul postării lui Alex Dima.

ministry daea
Ministrul Daea a mers pe ape ca Iisus, în opinia lui Bobonete. Sursa foto: Facebook.

Iată ce a scris Alex Dima de l-a provocat pe Mihai Bobonete, care nu s-a abținut să facă haz de ministrul Agriculturii.

ADVERTISEMENT

„Așa ceva… Eternul ministru Daea merge pe ape. Îl și văd cum îi zice unui subaltern: “ fă-mi o poză când o iau așa hotărât pe apă!”
Cam acesta e nivelul. Și al apei de pe canale și al oficialilor care ajung la putere”, a publicat Alex Dima pe pagina lui de Facebook, în dreptul imaginii de mai sus cu ministrul Petre Daea.

Petre Daea a depus jurământul

Petre Daea, tocmai a depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. Nici președintele, nici noul ministru nu au făcut declarații.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a anunțat oficial că PSD îl propune la Ministerul Agriculturii pe Petre Daea, „un om cu experiență, un patriot, foarte iubit de toți cei care activează în agricultură”.

„Am decis, împreună cu colegii, că înlocuitorul în acest moment al domnului Adrian Chesnoiu este fostul ministru Petre Daea, un om cu experienţă şi un om care nu trebuie să înveţe ministerul şi problemele pe care le au agricultorii şi fermierii.

ADVERTISEMENT

Un patriot foarte iubit de toţi cei care activează mai ales în agricultură. Mă bucur că toţi colegii – a fost ca pe vremuri, vot în unanimitate în interiorul partidului ca domnul ministru Petre Daea să revină în Guvernul României.

Cu această nominalizare vom merge la premier, după care cunoaşteţi procedurile”, a spus președintele PSD.

ADVERTISEMENT
Tags: