Life

Cum mai arată Mioara Roman în prezent, la 82 de ani. Oana, fiica sa, o vizitează des la clinica unde e internată

Oana Roman a postat o nouă imagine cu mama sa, care este internată de o perioadă destul de lungă într-o clinică. Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate.
12.06.2022 | 16:10
Cum mai arata Mioara Roman in prezent la 82 de ani Oana fiica sa o viziteaza des la clinica unde e internata
Oana Roman, o nouă imagine cu mama sa. Cum se mai simte în prezent Mioara Roman. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Petre Roman are în prezent 82 de ani și în ciuda sănătății sale precare are un ten luminos și impecabil. Acest lucru a fost remarcat de fiica sa, care o vizitează des la clinica unde e internată.

Oana Roman, o nouă imagine cu mama sa. Cum se mai simte în prezent Mioara Roman

Oana Roman merge frecvent la mama sa, Mioara, pe care o scoate la aer curat sau o duce la salonul de înfrumusețare. Fosta profesoară de limba arabă este în continuare cochetă și merge la coafor când simte nevoia.

ADVERTISEMENT

„Îmi fac curaj să ies. Mă duc până la mama”, a scris fiica lui Petre Roman pe contul de Instagram, înainte de a pleca de acasă.

Femeia s-a schimbat radical în ultimii ani din cauza problemelor de sănătate, dar și-a păstrat trăsăturile fizice. Chiar și Oana Roman a rămas surprinsă de cât de bine arată mama sa la cei 82 de ani împliniți.

ADVERTISEMENT

„Am venit la mama. Am ieșit în grădină la aer curat și stăm de vorbă. E super în formă! Mă uit ce ten poate să aibă la vârsta ei”, a mai adăugat vedeta pe rețelele de socializare.

Mioara Roman
Așa arată Mioara Roman la 82 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Mioara Roman, diagnosticată cu o boală gravă

Mioara Roman este internată la un centru de îngrijire și recuperare, unde inițial, ar fi trebuit să stea o perioadă scurtă. Din păcate, cadrele medicale și fiica sa au luat decizia să o mai țină pentru că are nevoie în permanent de ajutor.

ADVERTISEMENT

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi, nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână!

E greu, nu eşti pregătit! Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, spunea Oana Roman în urmă cu ceva timp, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT