Life

Cum poți face cumpărături online din Jumbo. Decizia de urgență pe care a luat-o retailerul grec

Vești bune pentru toți cei care iubesc produsele Jumbo, dar nu au un magazin în oraș. Acum pot face cumpărăturile online!
03.07.2023 | 23:35
Cum poti face cumparaturi online din Jumbo Decizia de urgenta pe care a luato retailerul grec
De acum se pot face cumpărături online de la Jumbo. Sursa foto: montaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Cine a intrat măcar odată într-un magazin Jumbo știe că este aproape imposibil să ieși cu mâna goală, iar acum cei care tânjeau după o astfel de locație în orașul lor au primit o veste excelentă. Produsele se găsesc acum și online.

S-a deschis Jumbo online!

Vești excelente pentru toți cei care iubesc să meargă la cumpărături în Jumbo. Produsele diverse, cu prețuri avantajoase, le iau ochii tuturor celor intră în magazin. Tocmai de aceea este greu de crezut că cineva reușește să plece acasă cu mâna goală.

ADVERTISEMENT

Problema multor români era, însă, că magazinele se găsesc doar în orașele mari din țară, astfel că se puteau relaxa cu o tură de shopping printre decorațiuni, produse pentru casă, jucării, accesorii, haine și multe altele doar atunci când călătoreau.

Din fericire pentru ei, retailerul grec a luat o decizie neașteptată și a deschis e-Jumbo online. Platforma a fost inaugurată pe data de 1 iulie 2023 și conține toate categoriile de produse care se găsesc și în locațiile fizice din țară.

ADVERTISEMENT

Decizia nu este de mirare! În 2021, în plină pandemie de Coronavirus, Jumbo anunța o creștere a vânzărilor, mizând pe faptul că va lansa magazinul online în anul următor. Iar în 2022, Jumbo România a înregistrat vânzări de peste 200 de milioane de euro în toate cele 16 magazine pe care le deține în toată țara, cu toate că a primit și amenzi din partea ANPC. 

Se mai deschide un magazin în Iași

În plus, Jumbo plănuiește ca anul acesta să mai deschidă încă un magazin în România, mai exact în Iași. De altfel, la finalul anului trecut, pe 31 decembrie, Jumbo avea 83 de magazine fizice în Europa.

ADVERTISEMENT

Acestea erau dispuse după cum urmează: 53 în Grecia, 16 în România, nouă în Bulgaria și cinci în Cipru. Totodată, prin colaboratori, compania mai operează 30 de magazine sub aripa aceluiași brand în alte șase țări.

Ele se găsesc în Albania, Kosovo, Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Muntenegru, după cum scrie retail.ro. Cu toate acestea, atunci când vorbim de România, la finalul anului 2021, a ieșit la iveală că numărul de angajați al retailerului grec a scăzut.

ADVERTISEMENT

Astfel, la acel moment, în țara noastră se înregistrau 1384 de persoane angajate, de la 1491 câte erau la începutul lui 2021. Dintre acestea, însă, 1318 erau permanenți, iar 66 nu lucrau decât sezonier, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT