Life

Cum poți face cumpărături online din Jumbo. Decizia de urgență pe care a luat-o retailerul grec

Vești bune pentru toți cei care iubesc produsele Jumbo, dar nu au un magazin în oraș. Acum pot face cumpărăturile online!
03.07.2023 | 23:35
Cum poti face cumparaturi online din Jumbo Decizia de urgenta pe care a luato retailerul grec
De acum se pot face cumpărături online de la Jumbo. Sursa foto: montaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Cine a intrat măcar odată într-un magazin Jumbo știe că este aproape imposibil să ieși cu mâna goală, iar acum cei care tânjeau după o astfel de locație în orașul lor au primit o veste excelentă. Produsele se găsesc acum și online.

S-a deschis Jumbo online!

Vești excelente pentru toți cei care iubesc să meargă la cumpărături în Jumbo. Produsele diverse, cu prețuri avantajoase, le iau ochii tuturor celor intră în magazin. Tocmai de aceea este greu de crezut că cineva reușește să plece acasă cu mâna goală.

ADVERTISEMENT

Problema multor români era, însă, că magazinele se găsesc doar în orașele mari din țară, astfel că se puteau relaxa cu o tură de shopping printre decorațiuni, produse pentru casă, jucării, accesorii, haine și multe altele doar atunci când călătoreau.

Din fericire pentru ei, retailerul grec a luat o decizie neașteptată și a deschis e-Jumbo online. Platforma a fost inaugurată pe data de 1 iulie 2023 și conține toate categoriile de produse care se găsesc și în locațiile fizice din țară.

ADVERTISEMENT

Decizia nu este de mirare! În 2021, în plină pandemie de Coronavirus, Jumbo anunța o creștere a vânzărilor, mizând pe faptul că va lansa magazinul online în anul următor. Iar în 2022, Jumbo România a înregistrat vânzări de peste 200 de milioane de euro în toate cele 16 magazine pe care le deține în toată țara, cu toate că a primit și amenzi din partea ANPC. 

Se mai deschide un magazin în Iași

În plus, Jumbo plănuiește ca anul acesta să mai deschidă încă un magazin în România, mai exact în Iași. De altfel, la finalul anului trecut, pe 31 decembrie, Jumbo avea 83 de magazine fizice în Europa.

ADVERTISEMENT

Acestea erau dispuse după cum urmează: 53 în Grecia, 16 în România, nouă în Bulgaria și cinci în Cipru. Totodată, prin colaboratori, compania mai operează 30 de magazine sub aripa aceluiași brand în alte șase țări.

Ele se găsesc în Albania, Kosovo, Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Muntenegru, după cum scrie retail.ro. Cu toate acestea, atunci când vorbim de România, la finalul anului 2021, a ieșit la iveală că numărul de angajați al retailerului grec a scăzut.

ADVERTISEMENT

Astfel, la acel moment, în țara noastră se înregistrau 1384 de persoane angajate, de la 1491 câte erau la începutul lui 2021. Dintre acestea, însă, 1318 erau permanenți, iar 66 nu lucrau decât sezonier, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României