Life

Cum poți fierbe mai repede sarmalele. Trucul care te scapă de presiunea timpului

Cum poți fierbe mai repede sarmalele. Acest truc simplu te poate salva când ești foarte grăbit și ai nevoie să fie gata mai rapid.
14.12.2023 | 09:00
Cum poti fierbe mai repede sarmalele Trucul care te scapa de presiunea timpului
Cum poți fierbe mai repede sarmalele. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum poți fierbe mai repede sarmalele. Acest truc te poate ajuta să scapi de presiunea timpului și să ai un preparat gata mai repede!

Cum poți fierbe mai repede sarmalele

Dacă ai fost vreodată sub presiunea timpuluui câng ai gătit sarmale, trebuie să cunoști acest truc pe viitor. Îți poate face viața mai ușoară în clipe de presiune, când tuturor le e foame!

ADVERTISEMENT

Totuși, partea rea a acestui truc este că trebuie să fii pregătit cu ceva timp înainte. Mai prcis, cu o zi înainte de a te apuca de sarmale, trebuie să te ocupi de frunzele de varză murată.

Astfel, este bine să le tai cotoarele și să le pui într-o pungă. Vei avea pregătite deja toate foile pentru a împături sarmalele.

ADVERTISEMENT

Apoi, pune frunzele la congelator. A doua zi, scoate foile de varză de la rece și pune-le într-un vas să se decongeleze.

Cu acest truc, varza va fierbe mult mai repede, ea fiind cea care poate să facă sarmalele să ia mult timp când sunt gătite, fiind tare.

ADVERTISEMENT

Ce alte trucuri mai poți folosi pentru a fierbe mai repede sarmalele

Mai poți să folosești și alte trucuri pentru ca sarmalele tale să fiarbă mai repede. Spre exemplu, poți să folosești frunze suplimentare de varză.

Dacă pui câteva frunze deasupra sarmalelor în oală, ajută la absorbția căldurii și a accelera procesul de gătire. Aceasta poate contribui la distribuirea uniformă a căldurii.

ADVERTISEMENT

Poți folosi frunze de viță de vie pentru sarmale în loc de frunze de varză. Acestea pot ajuta, de asemenea, la accelerarea procesului de fierbere. Desigur, aici depinde și de gustul fiecăruia! Dacă cele în foi de varză îți plac, poți folosi trucul de mai sus.

Dacă rolele de varză sunt mai subțiri, s-ar putea găti mai rapid. Poți încerca să rulezi sarmale mai mici pentru a reduce timpul de fierbere.

ADVERTISEMENT
Tags: